Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreće

Žena propala kroz terasu koju je čistila, muškarac pao sa zida tvrđave Medvedgrad

Hitna pomoć kola
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
12.07.2015.
u 12:14

Žena je čistila terasu te je u jednom trenutku propala kroz nju i pala na beton.

S.Š.  (38)  teško  je  ozlijeđena  nakon što je u subotu oko 10 sati pala s visine od tri metra u Bizovačkoj ulici u Zagrebu. Žena je čistila terasu te je u jednom trenutku propala kroz nju i pala na beton. Zbog ozljeda vrata i kralježnice  prevezena  je u KB Dubravu gdje je zadržana na liječenju.

Koji sat kasnije, u 13.2. na tvrđavi Medvedgrad teško se ozlijedio i I.M. (38). On je bio na izletu s obitelji i na ulazu u tvrđavu popeo se na kameni zid. U  jednom  je  trenutku izgubio  ravnotežu  te  je pao s visine od oko pet metara. Slomio je ruku te je prevezen u bolnicu.

>> Djevojčica pala s bicikla i zadobila ozljede opasne po život

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:38 12.07.2015.

Zena propala s terase ,covjek pal na medvedgradu a neki dan zeni sa djetetom pal komad fasade sa zgrade dok je setala a na sve strane vise komadi fasade samo slijepac to ne vidi i naravno nitk ne odgovara za to al zato fontane bljeste tu se dela punom parom ,e laznog li sjaja

IB
ivan.biljan68
15:51 12.07.2015.

Pa,iz kojeg je stoljeća ta tarasa?Sigurno je previđena gradnja,i ako netko malo teži stane,može propast,ili ima neku godinu,pa je treba obnoviti,armirati,što već...

IM
ivan.miletic77
21:37 14.07.2015.

Meni je dobro ! -gospođi S.Š. želim brzi oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije