Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u prijedoru

Žena napala djevojku koja uporno šuti. Pale i šake!

Jelena Topić
Facebook/Podrška Jeleni Topić
27.10.2013.
u 16:43

Nakon što je žena nasrnula na Jelenu i pokušala je maknuti s postolja, druga žena iz okupljenog mnoštva nasrnula je na napadačicu te je nokautirala

Prijedorčanku Jelenu Topić, koja više od mjesec dana stoji na istom mjestu i šuti, čime je privukla pozornost javnosti u regiji, jučer je napala jedna navodno psihički bolesna žena te agresivnim činom prekinula djevojčin performans.

Nakon što je žena nasrnula na Jelenu i pokušala je maknuti s postolja, druga žena nasrnula je na napadačicu te je, piše portal prijedor24h, nokautirala. Na mjesto događaja izašla je policija te je nokautiranu napadačicu odvela u postaju. Pretpostavlja se da je riječ o psihički labilnoj osobi koja je prije nekoliko dana prišla Jeleni te je držala za ruku i vukla.

Prije "incidenta" Topić je odlučila promijeniti strategiju pa se ''naoružala'' fotoaparatom i kamerom, što je bio odgovor na stalna slikanja i snimanja. Na papiru je napisala i novu poruku, riječ ''inat''.

Jučer su na trg bili pozvani i članovi Facebook-grupe "Podrška Jeleni Topić" koja broji oko 7500 članova. No, pojavilo se samo desetak ljudi.

Jelena i dalje odbija progovoriti o razlozima svoje šutnje. Neki tvrde da prosvjeduje jer je, unatoč završena dva fakulteta, nezaposlena. Drugi smatraju da je njen nastup dio dramskog rada koji pokušava snimiti.

>>Više od 20 dana ukipljeno stoji i šuti na trgu! Zašto?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije