Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga dovršena

Supruga (23) osumnjičena da je nožem usmrtila supruga (36)

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
08.05.2016.
u 09:30

Do sukoba bračnog para došlo je nakon verbalnih napada zbog kojih je uslijedilo naguravanje, a 23-godišnjakinja zatim je nožem ozlijedila muškarca u predjelu prsa

Nakon zaprimljene dojave policajci su sinoć u stanu zgrade u ulici Petra Kralja Svačića u Pločama pronašli mrtvo tijelo 36-godišnjeg muškarca, a iz dubrovačke policije potvrdili su kako je kriminalističko istraživanje nad njegovom 23-godišnjom suprugom dovršeno. 

- Očevid na mjestu događaja provodio se tijekom noćnih sati, a njime je rukovodio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika - rekla je Andrijana Biskup iz Odnosa s javnošću PU dubrovačko-neretvanske.

Do sukoba bračnog para došlo je nakon verbalnih napada zbog kojih je uslijedilo naguravanje, a 23-godišnjakinja zatim je nožem zadala ubodnu ranu muškarcu u predjelu prsa. 36-godišnjak preminuo je od ozljeda na mjestu događaja.

Po završetku istrage osumnjičena je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>> Božić-Kudrić nepravomoćno osuđen na 8 godina zatvora

>> Policija riješila ubojstvo Macolina brata, uhićen tridesetogodišnjak

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
09:39 08.05.2016.

Da je muškarac ubio ženu danas bi udruga BABE, pravobraniteljica ravnopravnosti spolova i još 101 udruga imale tiskovn konferencije i samo bi se o tome govorilo.

Avatar babas
babas
11:48 08.05.2016.

Ima sreće da je žensko pa će se izvući,u Hrvatskoj žene ne robijaju jer su na sudu 90% sutkinja žene,uz to većinom liberalne feministkinje.

Avatar gamice
gamice
19:47 08.05.2016.

Ovakvo ubistvo je ogledalo današnjice. Mama se zabavljala vani u kafiću a tata čuva bebu i to tri dana nakon što je sišo sa broda. mora da je mami bilo jako teško...rodila, čuvala bebu, depresija, godine a možda i popila. Sigurno se posvađali oko frizure...pa dobija nož u srce. i to kuhinjski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije