Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom & Vrt

Želite obnoviti namještaj? Uz ove savjete budite sam svoj majstor

dulux
22.09.2013.
u 22:32

Vješto obnovljen komad namještaja može opet imati punu uporabnu funkciju te mu se čak, ako ga odlučite prodati, može povećati vrijednost.

U potrošačkom društvu u kakvom živimo često smo skloni olako odbaciti dotrajale predmete i kupiti nove. Ipak, o tome vrijedi razmisliti. Uz malo truda starom se namještaju može dati posve novi izgled. I ne samo to. Vješto obnovljen komad namještaja može opet imati punu uporabnu funkciju te mu se čak, ako ga odlučite prodati, može povećati vrijednost. Odlučite li se sami pozabaviti tim poslom, trebat će vam kistovi za bojenje, temeljna boja, boja za drvo i štapići za miješanje, a pod možete zaštititi novinskim papirima i starim krpama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije