Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedna uspomena

Razlog zbog kojeg ovaj tata nosi staru zelenu majicu rastopit će srca mnogih

zelena majica
Foto: Twitter
06.09.2017.
u 20:00

Japanac je u staroj polo majici u svakoj važnijoj životnoj prilici, a njegova kćer tek je sada shvatila zbog čega

Jedna Japanka nikako nije mogla shvatiti zbog čega njezin otac već godinama nosi staru zelenu polo majicu sa žutom kragnom.

No, onda je pronašla fotografije s medenog mjeseca njezinih roditelja i shvatila o čemu se radi.

Njezina majka umrla je, naime, prije 18 godina od raka kada je djevojka imala samo šest godina.

Njezin otac nikada nije prebolio svoju suprugu pa je za svaku važniju prigodu nosio majicu koju je imao na medenom mjesecu nakon što su se vjenčali, a sličnu je majicu tada nosila i njegova pokojna supruga.

– Uvijek sam se pitala zbog čega čuva tu staru majicu. Zašto jednostavno ne kupi novu? Nikada nisam mislila da mu ta majica toliko znači. Kada bi se na majici stvorila rupa, on bi je zašio i nastavio i dalje nositi. Uvijek je odjene u posebnim prilikama, bilo da je riječ o nekom događaju na poslu ili obiteljskom putu – napisala je na Twitteru njegova kći.

– Uvijek sam mislila kako nije cool jer stalno nosi tu staru majicu. No, sada sam vidjela njezinu vrijednost. Nikada neću baciti ništa što je bilo važno mojim roditeljima ili bakama i djedovima – zaključila je ona. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije