Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere predostrožnosti

Zbog sumnjive torbe stotine putnika evakuirano s jednog terminala na aerodromu u Manchesteru

zračna luka
Foto: Reuters/Pixsell/Ilustracija
18.08.2016.
u 22:32

Policija je blokirala terminal i zamolila putnike da se udalje

Jedan terminal na aerodromu u Manchesteru je evakuiran zbog 'sumnjivog paketa' i to gotovo na tri sata. Netko je na aerdoromu ostavio torbu koja je dugo stajala na istom mjestu. Policija je blokirala cestu. Ljudi su se morali udaljiti od zgrade dok je policija provjeravala sumnjivu torbu.

"Nakon pronalaska torbe bez nadzora, područje je ograđeno kao mjera predostrožnosti", rekao je glasnogovornik aerodroma. Nakon temeljite istrage, nije utvrđena nikakva prijetnja i u tijeku je ponovno otvaranje terminala, dodao je.

"Kao i uvijek, sigurnost naših putnika i osoblja je na prvom mjestu, a mi cijenimo strpljenje onih koji su večeras pogođeni ovom situacijom", rekao je glasnogovornik. Stotine putnika čekalo je da se područje provjeri.

Društvenim mrežama odmah su počele kružiti fotografije ispražnjenog aerodroma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije