Naslovnica Vijesti Svijet

Zbog ovog glupog poteza susret s policajcem mogao je završiti kobno

Načelnik policije John Neal ispričao je za WLBT kako je samo jedan potez dječaka mogao dovesti do vrlo opasne situacije.
11. siječnja 2019. u 09:18 4 komentara 3224 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Dvojica tinejdžera imala su nevjerojatnu sreću tijekom susreta s policajcem na samu Novu godinu u američkom gradu Ridgelandu.

nesreća Sreća u nesreći VIDEO Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

Dvojac je hodao parkiralištem te prilikom susreta s policajcem izvadio zračne pištolje, a jedan od njih uperio je igračku prema policajcu. Imaju sreće što je policajac dobro procijenio situaciju pa ovaj susret nije završio fatalno za dječake.

Načelnik policije John Neal ispričao je za WLBT kako je samo jedan potez dječaka mogao dovesti do vrlo opasne situacije.

[video: 28747 / Glupi potez dječake je mogao stajati života]

– Da je samo podignuo pištolj ili da je krenuo prema policajcu... to je mogao biti odlučujući faktor za policajca da se zapita treba li primijeniti smrtonosnu silu – rekao je Neal.

Na svu sreću, policajac nije zapucao prema tinejdžerima. Obojica su završila u pritvoru te su poslije puštena.

Neal kaže kako se ovdje radi o odlukama koje se donose u vrlo kratkom vremenu te da je u ovom slučaju policajac u tren oka na mračnom parkiralištu trebao odlučiti je li riječ o prijetnji. 

HVALEVRIJEDAN POTEZ Vidio je da nešto viri iz snijega pa zaustavio vlak i krenuo u spašavanje

Neal je poručio da dječaci svakog jutra moraju zahvaliti Bogu na tome što su naišli na tog policajca. Incident je snimila kamera postavljena u policijskom automobilu.

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar zrakomlat59
    zrakomlat59:

    Vjerovatno i da je pucao nebi mnogo pogriješio.

  • Avatar MaloVitra
    MaloVitra:

    Kakvi panjevi... u zemlji gdje te mogu policijaci ubiti jer ne držiš ruke na volanu i nemaš dokumenta na ispravnom mjestu, ti šetaš s lažnim pištoljem po gradu i muvaš se oko trgovačkih centara.