Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hak poziva na oprez

Zbog nesreća kolone na zagrebačkoj obilaznici i na A4 od Sesveta prema Zagrebu

Zagreb: Gužva na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru istoka
Igor Kralj/PIXSELL
16.10.2023.
u 07:45

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Nakon prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb istok i Kosnica u smjeru Bregane kolona je oko 2 km, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb od čvora Sesvete prema čvoru Zagreb istok kolona je oko 3 km.

Kako su nam kazali iz PU zagrebačke dojava o nesreći između čvorova Zagreb istok i Kosnica zaprimljena je oko 6,25, a došlo je do sudara četiri osobna automobila. Prema prvim informacijama zabilježena je samo materijalna šteta. 

Zbog olujnog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: - autocestom A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostala vozila je državnim cestama Karin-Obrovac-Gračac); - državnom cestom Maslenica-Zaton Obrovački (DC54); - na Paškom mostu (DC106).

Zbog vjetra na mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku (DC8), autocesti A7 Rijeka istok-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) Bakar-Novi Vinodolski, državnoj cesti Udbina-Klapavica (DC1), državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99 ) te lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene (DC8) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

VEZANI ČLANCI:

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) u oba smjera zbog olujnog vjetra.

Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te na gradskim prometnicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, javlja HAK.

A4 Goričan-Zagreb:

- na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu (radovi).

- A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su:

- izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule;

- ulazni krak iz smjera Opatije i Pule u smjeru Rupe (do 17. listopada). Obilazak je državnom cestom DC8.

Video: Trenutak stravičnog sudara: Vozačica skrenula u krivi smjer, na nju naletjelo drugo vozilo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije