Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN DRŽAVLJANIN BELGIJE

Zaustavili ga u kontroli prometa te otkrili da prevozi ilegalce kojima je naplatio 1000 eura

zatvor
Davor Javorovic/PIXSELL
22.06.2021.
u 07:29

Tužiteljstvo je nakon ispitivanja od suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru  tražilo da se 50-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, čemu je sudac istrage udovoljio

Muškaraca (50), državljanin Belgije ispitan je u  Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici jer ga se sumnjiči za krijumčarenje ljudi. Sumnja se da je u noći na 19. lipnja 2021.  na nepoznatom mjestu u Hrvatskoj, po prethodnom dogovoru s nepoznatom osobom, preuzeo državljane  Egipta i  Turske.

Riječ je bila o imigrantima koji su nezakonito prešli granicu, a 50-godišnjak ih je prevozio i svoje im je "usluge" naplatio 1000 eura. Otkriven je u redovnoj kontroli prometa kada ga je zaustavila policija. Tužiteljstvo je nakon ispitivanja od suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru  tražilo da se 50-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, čemu je sudac istrage udovoljio. 

Ključne riječi

Komentara 2

XA
xaron
17:56 22.06.2021.

Ti Belgijanci se samo bave kriminalom.

PL
posten_lopov
15:13 22.06.2021.

A sta je trebo da ih vozi besplatno? Kad bude gorivo besplatno , mozda mu i ta ideja padne na pamet, a do tada sigurno jok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije