Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'škakljive' poruke

Zaljubili se preko interneta pa otkrili šokantnu tajnu o sebi

Ljubav
Foto: Thinkstock
27.04.2015.
u 08:50

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio tko bi mogla biti djevojka s kojom se dopisuje prekinuo je s njom kontakt na nekoliko dana

U potrazi za srećom u ljubavi mnogi se okreću upoznavanju preko interneta kako bi i tamo pokušali naći nekoga s kim dijele zajedničke interese. No, ono što su o sebi otkrili Nizozemci Erik de Vries (24) i Josephine Egberts (22) i to nakon što su se zaljubili bilo je previše zajedničko.

Erik i Josephine upoznali su se putem Tindera, stranice za upoznavanje partnera i nekoliko su dana razmjenjivali "škakljive" poruke dok nisu otkrili za njih šokantnu istinu - da su davno rastavljeni brat i sestra, piše Business Insider.

Njihovi roditelji rastali su se 1999. godine i, umjesto da podijele skrbništvo, sa sobom su uzeli jedno, odnosno dvoje djece. Tako se Erik s bratom blizancem i ocem odselio u Belgiju, dok je Josephine ostala s majkom u Nizozemskoj.

Erik se radi školovanja vratio u Nizozemsku i tada je na Tinderu naletio na svoju sestru. - Kada sam prvi put pregledao njezin profil, uopće nisam sumnjao. Da budem iskren, o tome nisam razmišljao posljednjih godina, nakon što smo brat i ja završili neuspješnu potragu za sestrom - ispričao je Erik.

Kada je nakon nekoliko poruka shvatio da bi mu djevojka s kojom se dopisuje mogla biti sestra, prekinuo je kontakt na nekoliko dana. Ipak, bio je previše znatiželjan pa joj se javio i izložio joj svoje sumnje. Ispričali su si svoje prošlosti, od razvoda roditelja, davno izgubljene braće i ubrzo su bili sigurni da su si u rodu.

Nakon tjedan dana Erik i Josephine su se susreli, zajedno s bratom Maartenom.

Suosnivač Tindera Justin Mateen rekao je kako ga ovakve situacije ne iznenađuju te je naglasio kako je Tinder mjesto za bilo kakvo povezivanje, a ne samo ljubavno.

>> Otkrila da je dečko vara pa mu bacila sve Appleove gadgete u kadu punu vode

>> Priča koja je rastužila sve: Izgubio ljubav života na medenom mjesecu

>> Dečka i grad uvjerila da nosi petorke, da nije trudna saznali tek na porodu

Komentara 4

MA
maxxxx
18:32 27.04.2015.

sad bas da su se nakon par poruka zaljubili jedno u drugo...malo pretjerujemo da bi dobili na dramaticnosti

DU
Deleted user
00:56 20.11.2015.

ne mogu ni zamisliti što bi se dogodilo da su se poseksali prije te spoznaje

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
12:25 27.04.2015.

Luzeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije