Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parkirano vozilo na Trgu

HDZ: Za Milana Bandića ne vrijede pravila kao za ostale građane Zagreba

Automobil reklamira Milana Bandića
Foto: GO HDZ
25.10.2015.
u 15:46

Većina građana ostala je iznenađena tijekom nedjeljnog prijepodneva kada je mogla vidjeti na Trgu bana Jelačića parkirano vozilo koje "reklamira lik i djelo velikog vođe Milana", tvrdi gradski zastupnik Ćelić

"Službena kampanja za parlamentarne izbore započela je prije tri dana, a već sada možemo vidjeti kako se zloupotrebljavaju položaji pojedinih kandidata", stoji u priopćenju koji potpisuje Ivan Ćelić, gradski zastupnik i tajnik GO HDZ-a Grada Zagreba. 

Tvrdi da je većina građana ostala iznenađena tijekom nedjeljnog prijepodneva kada je mogla vidjeti na Trgu bana Jelačića parkirano vozilo koje "reklamira lik i djelo velikog vođe Milana."

"Kako u to vrijeme središnjim zagrebačkim trgom mogu proći samo policijska i ostala vozila hitne intervencije, pitam se je li to samo jedan u nizu brojnih autokratskih poteza Milana Bandića kojim nas časti proteklih 15 godina, je li to jedan od modela koji s lokalne namjerava prenijeti na nacionalnu razinu? Nadam se da je vrijeme lokalnih šerifa prošlost, koje god političke orijentacije bili. Demonstracija sile i moći poput ovog primjera obilježja su ljudi zaslijepljenih svojom veličinom. Gradu Zagrebu i Hrvatskoj trebaju ljudi koji ne zlorabe svoj položaj, koji su u službi boljitka svih onih koji tu žive i rade", zaključuje u priopćenju Ivan Čelić. 

>>Ante Kotromanović: Politika me neće zavaditi 
s Krstičevićem

Komentara 48

HE
herojulice
16:45 25.10.2015.

Mile kao stručan čovjek koji sve zna i drugima pokazuje sigurno je ishodovao u "svojoj firmi" dozvolu za tako nešto za razliku od uber taksija. S druge strane stručnjaci koji ga prate sigurno su zaboravili upozoriti "gradonačelnika" da i njemu treba dozvola.

RP
rpzagreb
16:15 25.10.2015.

Plemenski vođa je pokazao svoj primitivizam na adekvatan način.

ZB
zbisko
16:45 25.10.2015.

Veliki Vođa?? Da li Vas to podsjeća na jednu azijsku zemlju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije