Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deutsche Welle:

'Kritičari tvrde: Riječ je o nastavku politike HDZ-a'

zoran milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.12.2013.
u 16:55

U članku pod naslovom ''2013: Godina novog vala rasprodaje državne imovine'' osvrnuli su se, između ostalog i na pad kreditnog rejtinga, davanje Zračne luke Zagreb i fiskalizaciju

''U izostanku najavljivanog investicijskog ciklusa vladajući su odlučili proračunsku rupu i javni dug krpati zaduživanjem te prodajom i iznajmljivanjem državne imovine. Kritičari tvrde; riječ je o nastavku politike HDZ-a'' navodi Deutsche Welle na početku presjeka 2013. godine za Hrvatsku.

U članku pod naslovom ''2013: Godina novog vala rasprodaje državne imovine'' osvrnuli su se, između ostalog i na pad kreditnog rejtinga, davanje Zračne luke Zagreb u koncesiju,monetizaciju autocesta, prodaju Croatia Osiguranja i fiskalizaciju za koju pišu kako je ''jedan od rijetkih poteza vlade koji je izazvao skoro pa opće odobravanje građana, ali i snažan otpor ugostitelja i trgovaca na tržnicama''.

Dotaknuli su se i uhićenja Vidoševića i pronalaska zbirke umjetnina u njegovom podzemnom bunkeru u kojem su također pronađene i preparirane životinje.

''Vidoševićeva je umjetnička zbirka, pokazale su fotografije procurile iz istrage, nadmašila onu zatvorenog bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Ive Sanadera'', piše Deutsche Welle.

>> Vidošević umjetnine kupovao znalački, Sanader je imao sve i svašta

Komentara 26

Avatar DA.TI.CRTA.DA.VINCI.BI.SHVATIO
DA.TI.CRTA.DA.VINCI.BI.SHVATIO
17:25 27.12.2013.

povećati nezaposlenost od 10% godišnje uz svu akrobatiku i otpis također realno nezaposlenih.....je u rangu imbecila. uz to još i pad GDPa od 2-3% plus svi oni krediti....orwellovska presuda bi bila...poništiti...nije vrijedno života kada bi se zahtjevalo da političari plateate štete...svi oni niti za googolplex života te štete nadoknadili ne bi !

Avatar ONLY 1
ONLY 1
17:31 27.12.2013.

ovi ne zaslužuju niti jednu plaću koju su podigli !

DU
Deleted user
18:56 27.12.2013.

Rastakanje Hrvatske i svega hrvatskog počinje početkom 98., svjedočenjem stanovitog S.M. u Haagu, kad su se sadašnji gospodari Hrvatske uvjerili da "taj drug ima štofa", pa ga kasnije, poslije smrti Oca Domovine, ustoličili (na dva mandata), nastavlja se pobjedom (neprincipijelne) Račanove koalicije (koja napravila najveću početnu štetu - banke i dr.), slijedi (jer su znali da se, jer je narod brzo prokužio lošu koaliciju, vraća HDZ na vlast!) "reformiranje" HDZa sa Sanaderom, te danas, ponovno, već treću godinu, "dokusurivanje svega što se još miče" U Hrvata, od morala, jezika, posla, ekonomije, resursa, strateških dobara. Svaka sličnost s bivšom državom ni/je slučajna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije