Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLUČAJNO NA POGREŠNOM MJESTU'

VIDEO Pucnjava u Sarajevu: Napadač je pucao na poznatog repera i njegova rođaka

Pucnjava u Sarajevu
Foto: Dnevni avaz/bubacorelli/Instagram
1/2
15.02.2021.
u 22:08

Policija je potvrdila da je na mjestu događaja zadržana jedna osoba zbog sumnje da ima veze s pucnjavom.

U sarajevskom naselju Stup danas je došlo do pucnjave u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Pucnjava se dogodila usred bijela dana. 

Policija je potvrdila lokalnim medijima da je na mjestu događaja zadržana jedna osoba zbog sumnje da ima veze s pucnjavom. 

Na društvenim mrežama pojavila se snimka napada. 

Kako Klix.ba neslužbeno doznaje, pucano je na repera Bubu Corellija i njegovog rođaka, koji je ozlijeđen. Navodno je na njih pucao sin bivšeg policajca čiji je automobil uništen u eksploziji u naselju Nova Otoka prije nekoliko mjeseci.

Repper Buba Corelli izjavio je večeras lokalnim medijima kako on nije povezan s nemilim događajem.

- Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan s nemilim događajem – rekao je Corelli za Dnevni avaz. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli)

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
23:10 15.02.2021.

Sta ga nije roknilo, manje djece bi odveo na krivi put.

Avatar dzambo
dzambo
23:55 15.02.2021.

Kaze ona pjesma ''Je l' Sarajevo tamo gdje je nekad bilo''...ja bih rekao da jeste....ALI ono sto je najbitnije ''vecina'' gradjana nije....i od nekadasnjeg Bijelog Dugmeta,Indexa,Crvene Jabuke,Zdravka Colica, Zabranjenog Pusenja....i slicni...i to bez nekakve pucnjave''....sad se ima puno nekakvih Rapera, muzika nista sa niscim i ono sto ide ''redovno'' sa tim ruku pod ruku...pucnjave i kriminala....

KP
konzervativni_preporod
03:25 16.02.2021.

Kada se mafija međusobno ubija to uvijek treba podržati.. a prvi put kada strada civil kao kolateralna žrtva treba im čizmama i palicama ispustiti leđnu moždinu i pretvoriti ih u biljke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije