Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNA NA MREŽAMA

VIDEO Ne sprječavaju je ni najteži uvjeti na cesti: Slavica je pokazala kako je to biti vozačica kamiona

Foto: Tik Tok
1/4
10.11.2022.
u 12:43

Janković je ranije za Večernji list ispričala što ju je dovelo do ovog zanimanja, a svoja iskustva vožnje po svakakvim uvjetima objavljuje i na društvenim mrežama

Ljubav prema kamionima iz djetinjstva Slavica Janković (49) pretvorila je u posao sasvim slučajno, kada joj je u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje ponuđena prekvalifikacija za vozačicu kamiona, a sada je zbog toga ušla u najuži krug kandidata za nagradu 'Naj radnik' 2022. godine, što bi joj moglo donijeti 100.000 kuna nagrade.

Janković je ranije za Večernji list ispričala što ju je dovelo do ovog zanimanja, a svoja iskustva vožnje po svakakvim uvjetima objavljuje i na društvenim mrežama.

Ne sprječavaju je ni teška magla, uske ceste ni asfalt prepun rupa i procjepa, a u kasnim satima najviše se voli vratiti upravo u svoj rodni Vukovar.

Iako je radila i u Engleskoj, zbog bolesti oca vratila se u Hrvatsku, a danas radi za osječku tvrtku 'Orao' za koju i danas vozi.

- Mogu reći kako se nisam pokajala i da radim posao koji volim. Radim za puno manje novca, ali je kći sretna i zadovoljna, a i bliže sam ocu koji je bolestan. Ja jednostavno uživam dok vozim i ništa mi nije teško. Radi kćeri i bolesnog oca zamolila sam samo vlasnika tvrtke da vozim ture na kojima ne moram prespavati kako bih se do navečer mogla vratiti kući. Izlaze mi maksimalno u susret, na čemu sam i zahvalna i to mi puno znači - ispričala nam je ranije Janković,  a cijelu objavljenu priču možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije