Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u bolnicu

VIDEO Kajakaša koji je na La Mancheu, na bovi, preživio 12 dana spasili ribari: 'To je čudo'

Oprema za sigurnost na moru
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.10.2022.
u 10:05

Kako je tamo dospio nije potpuno jasno, ali na sebi je imao samo kupaće gaće. Posada ribarice uočila ga je kako 'maše kao luđak'.

Muškarca (28) pronašli su nizozemski ribari kako se pridržava za bovu usred mora. Čudom je britanski kajakaš preživio 12 dana nasred Lamanchea, a izgleda da je jeo morske alge i rakove. 

Kako je tamo dospio nije potpuno jasno, ali na sebi je imao samo kupaće gaće. Posada ribarice uočila ga je kako 'maše kao luđak', piše britanski The Sun.  

Bio je u modricama, dehidriran i s teškom hipotermijom, temperatura tijela bila mu je jedva 26 stupnjeva. 

Na bovi ga je dalekozorom ugledao kapetan Teunis de Boer. 'Pravo je čudo da je preživio. Izgledao je pomalo zbunjeno, pa ne znamo točno koliko dugo je tamo bio. Preostalo mu je jako malo energije. Zadnjim je snagama uspio ispružiti ruku da ga dohvatimo', priča kapetan. 

Posada mu je ponudila nešto za jesti, umotali su ga u deke i pozvali u pomoć francusku obalnu stražu. Prevezen je u bolnicu na liječenje

Video: Beroš je imao lapsus, svi se nasmijali

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije