Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASNO

VIDEO Čovjek prstima odvijao vijak na vidikovcu Skywalku, na Biokovu na visini od 1228 metara!

Foto: Pixsell/Facebook
1/2
23.09.2020.
u 07:48

Vidikovac Skywalk Biokovo dio je projekta "Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo", vrijednog 31 milijun kuna.

Vidikovac Skywalka na Biokovu iznad Makarske vrlo brzo nakon otvorenja privukao je pažnju domaćih i stranih turista.  No, da nije sve kako se čini, pokazuje snimka koja se pojavila na Facebooku na kojoj nepoznati muškarac demonstrira kako se lako odvija vijak. Vidikovac se nalazi na visini od 1228 metara nad morem.

– Evo ga, lagano se otvara – kaže muškarac na snimci. Iako je on odmah zavio vijak, sama činjenica da se to može učiniti tako lako ostavila je u mnogima poprilično nelagodan osjećaj te su se zapitali tko je radio Skywalk, dok su pak drugi bili ponešto sumnjičavi prema snimci. 

Navedenu snimku objavila je Facebook stranica Dnevna doza makarskog nereda

"Nakon nepunih 90 dana od otvorenja Skywalka, šarafi se sami odvidavaju", stoji u objavi uz navođenje hashtaga 31 milijun koji označuje cijenu projekta. 

Podsjećamo, vidikovac Skywalk Biokovo dio je projekta "Novi Adrion – Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo", vrijednog 31 milijun kuna. Projekt se većim dijelom financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ključne riječi

Komentara 37

IV
IvicaKerempuh
08:08 23.09.2020.

Mene to tak čudi. Kaj ti, koji su pravili taj vidikovac, nikad nisu nikaj čuli o samoosiguravajučim maticama??? To nisu tak skupe matice da nebi bile moguće u 31 milijun kuna.

Avatar CountD
CountD
08:22 23.09.2020.

e to je to kad obavljas posao koji si dobio preko veze a nisi strucan za to

AN
antes
09:00 23.09.2020.

Ovo je vijak za pričvršćenje rukohvata na stup ograde. Nije važan za sigurnost šetnice. Najvjerojatnije je neki šaljivac tu maticu odvrnuo ključem, da bi mogao snimiti ovaj 'zastrašujući' video. Takvih namještenih videa pun je internet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije