Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRGOVAČKOM CENTRU

VIDEO Bizaran prizor šokirao Varaždince: Djevojka prošetala mladića na uzici

TikTok
13.01.2022.
u 13:44

Radi se o Antei Ajbek i Renatu Pirinu, mladom ljubavnom paru čiji je video osvanuo i na popularnoj društvenoj mreži TikTok

U varaždinskom trgovačkom centru Lumini u srijedu oko 20.30 sati vrlo neobičan prizor – provokativno odjevena djevojka na uzici je vodila mladića.

Kako piše Zagorje International, radi se o Antei Ajbek i Renatu Pirinu, mladom ljubavnom paru čiji je video osvanuo i na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Krije li se iza ovog ''performansa'' neki drugi motiv osim privlačenja pozornosti javnosti, nije poznato, no svakako su uspjeli zbuniti posjetitelje trgovačkog centra koji su se u tim trenucima ondje zatekli.

@dannythevirtuosso koja je ovo pasmina? #fypシ #fy #foryou #fyp #viral #lumin #varaždin ♬ original sound - thrillix_music

Iako je slučaj neobičan, treba svakako napomenuti da ovakav prizor nije snimljen prvi put. Podsjetimo, u siječnju prošle godine u Konzumu na Radničkoj cesti u Zagrebu snimljena je slična fotografija koju su mediji prenijeli nakon što se brzo proširila društvenim mrežama. Na njoj se također mogao vidjeti mladić na uzici koji puže, dok uzicu drži mlađa djevojka. Također, godinu ranije smo pisali o sličnom slučaju iz Los Angelesa. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

RE
reborn
13:59 13.01.2022.

Da je obrnuto, mnoge feministkinje bi se propele na zadnja kopita...

ST
Stari
16:27 13.01.2022.

Ovo su idiotska glumatanja da bi se kreteni producirali u javnosti na društvenim mrežama.

DU
Deleted user
17:11 13.01.2022.

Naziv performansa je "Plenky vodi narod"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije