Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Aplikacija za spojeve otkrila kakav je partner idealan: Ako ima ove osobine, čuvajte ga

Shuttershock
02.01.2022.
u 14:52

'Idealna' osoba koristi profilnu bez filtera, na njoj se lagano smješka i ako ima psa fotografira se s njim, kaže anketa.

Iako različite ljude privlače različite stvari, nedavna je anketa dejting stranice Match.com otkrila da se neka osobine i ponašanja sviđaju svima; pa ako ih primijetimo na partneru, svi pomislimo kako ga trebamo čuvati jer je 'onaj pravi'.

Anketa je napravljena među 1.500 ljudi oba spola koji nisu u braku, a pokazala je da ćemo pokušati zadržati partnere koji nam bez razloga daju darove, koji ne šalju poruke svojim bivšima, dobro se slažu s našim prijateljima i - znaju kako šarmirati naše mame...

 Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

 Na popisu poželjnih osobina našla se i ta da uvijek na spoju plaćaju račun i sami od sebe nam donesu šalicu čaja, a pokazalo se i da je čega su samci 'umorni': njih gotovo tri četvrtine (73 posto) umorno je od loših spojeva, fotošopiranih profilnih fotografija i kratkih i beznačajnih veza; pa traže 'onu pravu' osobu za ozbiljnu i predanu vezu.

A 'prava osoba' prema anketi koristi profilnu bez filtera, na njoj se lagano smješka i ako ima psa fotografira se s njim.

- Istraživanje je otkrilo da sve više samaca traži autentične osobe za ozbiljne duge veze - rekla je stručnjakinja za veze s Matcha koja napominje da i u online kontaktu možemo brzo primijetiti da netko nije ozbiljan kandidat za ono što želimo. 

Prema Match.com, ovo su najpoželjnije osobine koje nam govore da partnera treba čuvati:

  • Sluša nas
  • Pred njim možemo biti svoji
  • Ne pokušava nas kontrolirati 
  • Možemo s njim/njom razgovarati satima
  • Ne boji se predanosti
  • Ima izvrstan smisao za humor 
  • Otvoren/a je u vezi želje za predanom vezom 
  • Zainteresiran/a je za našu obitelj, prijatelje i hobije 
  • Kaže što misli
  • Daje nam iskrene komplimente 
  • Ne šalje poruke bivšima
  • Ne stvara dramu bez razloga
  • Želi izlaziti samo s nama
  • Dobro se slaže s našim prijateljima, prenosi Metro.

 Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 2

VI
@viktor2212emil@
15:38 02.01.2022.

Ta vaša aplikacija za spojeve je nedorađena. Idealan partner je ako ne izlazi iz ovih okvira: 1. Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene! 2. Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga, uzalud! 3. Spomeni se daa svetkuješ dan Gospodnji! 4. Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji! 5. Ne ubij! 6. Ne sagriješi bludno! 7. Ne ukradi! 8. Ne reci lažna svjedočanstva! 9. Ne poželi tuđeg ženidbenog druga! 10. Ne poželi nikakve tuđe stvari!

Avatar Bongozg
Bongozg
14:55 02.01.2022.

Daje iskrene komplimente? Djeco, budete dugo ostali znatevećšto… zenama prvo morate naučiti lagati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije