Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL

VIDEO Bagerist nije dobio plaću, zbog njegovog poteza sada ga traži policija

Foto: Screenshot/Wochit
1/4
22.01.2019.
u 09:35

Na društvenim mrežama pišu kako je muškarac bio ljutit zbog navodnog duga od oko 600 funti

Britanska policija u potrazi je za muškarcem koji je uz pomoć bagera uništio recepciju novog hotela u Liverpoolu i to dan prije nego što je zgrada trebala biti završena.

Snimka razbijanja hotela osvanula je na internetu, a još uvijek se nagađa iz kojeg je razloga muškarac oko pola sata divljao bagerom i uništavao sve pred sobom.

Na društvenim mrežama pišu kako je muškarac bio ljutit zbog navodnog duga od oko 600 funti, no to nije potvrđeno. Ipak, na videu se može čuti kako jedan od promatrača govori kako se to dogodi kada ljudi ne dobiju svoje plaće, piše Guardian.

Pogledajte što je ljutiti muškarac napravio s bagerom.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Kradeseze
Kradeseze
10:11 22.01.2019.

Jel to Bandić polaže ispit za bagerista?

DU
Deleted user
09:43 22.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je podli i opaki fejknjuz plasiran s gnjusnom ali prozirnom namjerom da se potkopa stablinost vladajuće koalicije bez koje nama nema ni života ni budućnosti.

PL
plavi123
11:19 22.01.2019.

Hahahahaha koji kralj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije