Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vesna Škare Ožbolt nezadovoljna jer mediji obavljaju selekciju kandidata

vesna skare ozbolt
Večernji list
11.11.2009.
u 11:57

Neka nam Slovenci budu primjer, jer su oni u tom pitanju otišli mnogo dalje od Hrvatske - rekla je na konferenciji za novinare u Sisku nezavisna kandidatkinja za predsjednicu države Vesna Škare Ožbolt.

Pozivam sve političke stranke da se solidariziraju sa zahtjevom za raspisivanje referenduma o Arbitražnom sporazumu sa Slovenijom. Mislim da se kod tako važnih pitanja ne može zaobići mišljenje građana.

Neka nam Slovenci budu primjer, jer su oni u tom pitanju otišli mnogo dalje od Hrvatske  - rekla je na konferenciji za novinare u Sisku nezavisna kandidatkinja za predsjednicu države Vesna Škare Ožbolt. 

Ona je ujedno izrazila nezadovoljstvo medijskom blokadom jer se, kako kaže, forsira samo jedna kandidatkinja. Selekciju kandidata, dodala je, moraju obaviti građani, a ne mediji.

Ključne riječi

Komentara 14

CO
cornaco
14:25 11.11.2009.

To je kod nas sasvim normalno.Onaj tko plati,ima moć i zaleđinu ( političku ) taj se i favorizira.Vesna možeš ti i malo grublje jer to većina zaslužuje.Samo naprijed i pozdrav iz Vukovara!

OB
-obrisani-
21:33 11.11.2009.

Boze me oslobodi, al ovo je cudo od zene. Kolko je ta baba imala plasticnih operacija? Ona je mogla sjedit do Tudjmana i bit mu neka tajnica, jer je on i koristil prerevne dupelizce za manualne poslove. Ne znam dada li se jos sjecate, al u to vrijeme je uvijek morala nosit isljucivo suknje i to duze da ne bi ljudi pali u nesvijest. Danas imamo manekenku! A tek muz joj!! Imal je, ne znam da li jos ima arhitektonski ured u Gundulicevoj. Zaposljaval je jednu arhitekticu koja mu je delala 12 sati na dan za mizeriju od place i nije placao nikakve doprinose. Eh, ta arhitektica je moj prijatelj, no jadna se nije ufala nis napravit. Sto mene nije nikad takav peder zaposlio! Meni ne bi zapalil!

RU
rudolf
14:11 11.11.2009.

Meni se čini da je škare otišla na kvasinu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije