Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZADNJEM SMO MJESTU

Veliko istraživanje o financiranju populističkih stranaka: 'Hrvatska je ispala najbolja, no ti trendovi će tek doći'

30.05.2024.
u 18:43

Samo sedam od 27 članica EU zahtijeva od stranaka da otkriju identitet svih privatnih donatora. To su Bugarska, Češka, Estonija, Grčka, Latvija, Poljska i Hrvatska

Komentara 17

OR
OPG Rasprdić
18:56 30.05.2024.

A ono kad te "Otvoreno društvo" cijeli život financira, educira, plaća tvoja medijska gostovanja i sređuje ti kontakte dok si još kao aktivist, pa onda postaneš političar?

LL
lijepa_li si
19:29 30.05.2024.

da. ljevica se financira godinama od svakojakih društava, čak ju financiraju i države kroz lažne nevladine udruge. kad je desnica konačno skontala modus operandi naše i belosvetske ,avangarde,, ista ih okvalificira kao ekstremne!

Avatar superhik74
superhik74
20:17 30.05.2024.

Ali ima nekih domacih "donatora" ? Neoliberalna ideologija je obvezna "religija" koju sve drzave vazali moraju postivati. Kako se usudjuju protiv drzavne religije neoliberalizma. Sram ih bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije