Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvješće instituta za istraživanje mira

Uz Ukrajinu najviše se naoružava Srbija, jedna je velika sila neočekivano zabilježila pad

13.03.2023.
u 20:59

Amerika je i dalje dominantni dobavljač oružja, lani je dosegla 40 posto globalnog izvoza, što je 14 posto više nego 2018.

Komentara 27

FU
Fullmax
22:02 13.03.2023.

Ako prodamo jugo stranke is Sabora u Uniju imati ćemo novaca za puno Himarsa.Jednostavno.

Avatar spin
spin
22:29 13.03.2023.

Hrvatino ne kakaj! Nema veće rupetina na kugli zemaljskoj od srbije, niti zemlje koja ima više mitova i legendi od srbije. srbija nije još otvorila ni sva pristupna poglavlja, a već ju je napustilo stanovnika koliko i hr. s tim da je mnogim srbima Hrvatska krajnja destinacija za zaradu u sezoni. I ne dolaze samo srbi raditi u hr. već i bošnjaci. Moju mamu lijeći neka Nusreta iz Maglaja.

LJ
ljudemisi
22:55 13.03.2023.

Srbi uporno dokazuju da ne pripadaju Europi. što su dokazali agresijom i zločinima nad drugim narodima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije