Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao 107.000 kuna

Uhvaćen pljačkaš ljekarni 'naoružan' plastičnim pištoljem

ljekarna
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
21.09.2014.
u 12:04

U razbojničke pohode išao je plastičnim pištoljem kojim je prijetio zaposlenicima

Policija je stala na kraj serijskom pljačkašu ljekarni koji su sumnjiči da je od 30. kolovoza do 18. rujna orobio čak 13 ljekarni. Riječ je o 28-godišnjem Miji P. K. kojemu je osim ljekarni, na meti bilo i sedam kioska te šest trgovina.

U razbojničke pohode išao je plastičnim pištoljem kojim je prijetio zaposlenicima. U manje od mjesec dana u 26 razbojništva uspio je "zaraditi" vrtoglavih 107.000 kuna. Doveden je pritvorskom nadzorniku i kazneno je prijavljen. Nalogom suca istrage, starom znancu policije koji je poznat po desetak imovinskih (ne)djela, pretražen mu je i stan u Zagrebu, gdje je pronađen plastični pištolj i odjeća koju je koristio u razbojništvima.

Land rover vrijedan 340.000 kuna nepoznati je lopov ukrao I. L., vlasnici zagrebačkog javnobilježničkog ureda. Krađa automobila dogodila se između 17. i 20. rujna između 10 i 15.30 sati na Medveščaku, točnije u Vinkovićevoj ulici.

>> Ovo je pljačkaš koji je pobjegao iz zatvora u Puli

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragica949
13:28 22.09.2014.

Molim pojašnjenje-Landrover je ukraden između 17. i 20. rujna,pazi sad ovo,između 10 i 15.30 sati??????Ovo spada u rubriku <vjerovali ili ne<.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije