Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tjeralici

Ovo je pljačkaš koji je pobjegao iz zatvora u Puli

Bojan Dragičević
24.08.2014.
u 15:11

Mole se građani koji imaju informacije o bjeguncu da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj telefona 192

Policijski službenici tragaju za Bojanom Dragičevićem (1981), koji je 22. kolovoza oko 16 sati, prilikom povrataka sa šetnje, preskočio zid i pobjegao iz Zatvora u Puli, gdje se nalazio na izdržavanju kazne zatvora. Temeljem zahtjeva Zatvora u Puli, za muškarcem je raspisana tjeralica te policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere u cilju njegova pronalaska.

Mole se građani koji imaju informacije o bjeguncu da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj telefona 192.

>> Sa slomljenim vratnim kralješkom skočio s 5m visine i pobjegao iz zatvora

Komentara 7

Avatar Feniks
Feniks
16:35 24.08.2014.

Zar ovakvi kriminalci ne bi trebali biti u Lepoglavi ??? Ili tamo nema više mjesta.

SW
swic
16:35 24.08.2014.

Hm Bojan ! Opet neki gost .

Avatar Idler 3
Idler 3
15:48 24.08.2014.

Mogli ste napisat bar još pokoji detalj, jel visok il nizak, jel krupan il žgoljav...ovak s kapom i sunčanim očalama more šetat po sred Pule !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije