Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

U talijanskoj crkvi pronađena mrtva 22-godišnjakinja, policija misli da je radila izazov za TikTok

Ilustracija
EXPA/ JFK
11.04.2024.
u 11:57

Sumnja se da bi ubojstvo moglo imati veze s natjecanjem u lovu na duhove koji se igra na društvenim mrežama.

Nakon što je tijelo 22-godišnje Francuskinje ovog vikenda pronađeno u napuštenoj crkvi u talijanskoj dolini Aosta, oglasila se tamošnja policija. Nagađaju da je djevojka ondje dospjela tragajući za ukletom kućom za koju se vjeruje da sadrži duhove. Također navode da je članovima obitelji i prijateljima otkrila svoje namjere prije nego što je napustila selo u blizini Lyona u kojem je živjela. 

Prema pisanju CNN,  glasnogovornica policije u gradu La Salle smatra da je žrtva možda pokušala odraditi izazov na TikToku, a koji je povezan s natjecanjem u lovu na duhove. Nisu isključili ni druge teorije te nagađaju da se možda radi i o ubojstvu uz pristanak, žrtvovanju ili pokušaju izvođenja šaljivog sadržaja za društvene mreže koji se neplanirano oteo kontroli. Policija i dalje traga za mladićem koji je viđen s njom. Navode i da su na tom području zabilježena druga dva slučaja nestanaka te da bi mogli biti povezani. Žrtva i prijatelj s kojim je viđena navodno su bili odjeveni poput vampira. Jedan od svjedoka tvrdi da je mlada žena bila blijeda i mršava, a da je muškarac imao tamnu kosu i maslinastu put. Naglasio je da je djevojka izgledala kao "hodajući leš". Regionalni tužitelj za lokalne je medije izjavio da se istražuje i prisutnost bordo kombija koji je uočen na snimkama kamera u blizini crkve prošlog tjedna.

VEZANI ČLANCI:

 

Istražitelji kažu da je žrtva bila izbodena kamperskim nožem i da je iskrvarila na smrt. Dodaju da je pogođena s dva hica iz vatrenog oružja u vrat i jednim u trbuh te da je moguće da su naneseni nakon što je umrla. Kažu da je dio krvi bio sastrugan s poda i uklonjen s mjesta zločina te da nisu pronašli tragove borbe. Uz tijelo žrtve pronađeni su rozi slijezovi kolačići i nekoliko namirnica kupljenih u lokalnoj trgovini. Na sebi je imala dugi tamni kaput, a ispod njega bež tajice i trenirku. Uz žrtvu pronađeni osobni dokumenti ni mobitel. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije