Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHOLZ SE NAŠALIO

VIDEO Njemački kancelar se također pridružio TikToku pa poručio: 'Neću plesati, obećajem'

Foto: TikTok
1/4
08.04.2024.
u 18:47

Scholz je jedan u nizu čelnika koji su se priključili TikToku. Još je u veljači isto napravio i Joe Biden, predsjednik SAD-a kojih također koncem ove godine očekuju predsjednički izbori, ali i Andrej Plenković

Neću plesati. Obećajem - poručio je to njemački kanzelar Olaf Scholz koji je kao jedan u nizu zapadnih čelnika danas službeno otvorio svoj Tik Tok profil i objavio prvu snimku. Unatoč bojazni Zapada da se kineska društvena mreža TikTok koristi za špijuniranje, Scholz je kao jedan u nizu čelnika otvorio svoj profil, a isto je učinio i premijer Andrej Plenković prošloga tjedna. 

Scholz je na svom profilu objavio i snimku iz svog ureda, uz zvučnu melodiju. Na njoj osoba snima dok korača po uredu i dolazi do kauča s poslovnom torbom, a potom se kamera okreće prema radnom stolu za kojim sjedi Scholz. 

@teambundeskanzler Wir sind genauso überrascht wie ihr! (Und ja, der Bundeskanzler ist jetzt wirklich auf TikTok) #Bundeskanzler #Kanzler #OlafScholz ♬ The Funny Bassoon - Eitan Epstein Music

- Mi smo iznenađeni koliko i vi! I da, i kancelar je odsad na TikToku - pisalo je u objavi. Pratitelji su mu poželjeli dobrodošlicu, a neki su ga već i pitali da pokaže kako izgleda cijeli ured. 

Inače, Scholz je jedan u nizu čelnika koji su se priključili TikToku. Još je u veljači isto napravio i Joe Biden, predsjednik SAD-a kojih također koncem ove godine očekuju predsjednički izbori, ali i Andrej Plenković. On se u svojoj prvoj snimci pojavio u nešto opuštenijem izdanju, a u jednom trenutku je i zavrtio košarkašku loptu na prstu. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Milanović o ministru Butkoviću: 'On će u zatvor ako Turudić ne bude državni odvjetnik'

Ključne riječi

Komentara 2

HO
homofobic
21:41 08.04.2024.

Plese, Scholz, plese uz muziku s balalajke!

PL
plotto
20:48 08.04.2024.

Scholz je rođeni šarmer.Taj bi zaveo i Victoriu Nuland !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije