Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 milijuna lajkova

Influencerica ima više od 190 milijuna pregleda na videu: Ljudi začuđeni onime što je snimila

TikTok
10.04.2024.
u 13:30

Leah živi u Australiji i ima dečka Adriana, a njezin Instagram profil ima milijun pratitelja, dok na TikToku ima 3,68 milijuna pratitelja

Leah Halton, australski model i influencerica, nedavno je snimila TikTok video koji je u vrlo kratkom roku prikupio više od 190 milijuna pregleda, te začudio mnoge korisnike. Naime, na videu se Leah snima u automobilu.

Prvo kameru postavi vrlo blizu svog lica i mršti se, a nakon toga kameru udalji i počne otvarati usta na pjesmu Pray Jah In The Moonlight, američkog pjevača YG Marleya. 

@looooooooch Summer😊#Inverted ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by leah halton (@leahhalton_)

I dok takvi videi nisu niti malo uobičajeni, ono što je malo neobično je da je Leah prikupila toliko pregleda i 20 milijuna lajkova, kao i preko 200 tisuća komentara. Mnogima nije bilo jasno kako se to točno dogodilo, pa su iz šale počeli snimati video na isti način kao i Leah. Identično kao i Leah, prvo se mršte u kameru, a zatim ju udalje i pjevaju istu pjesmu.

No, korisnici u komentarima ispod videa sada više ne komentiraju Leah, već impresivni broj pregleda i lajkova. "20,9M 10. travnja netko?", glasio je jedan od takvih komentara. Ali, bilo je i drugih komentara. "Prekrasno si se našminkala! Može tutorial?", upitala ju je jedna korisnica. 

VEZANI ČLANCI:

"Navedi 10 reggae pjesama", našalio se netko drugi. "Kako nešto ovakvo može imati toliko lajkova? Ne razumijem?!", pisalo je u još jednom komentaru. "Zna da je lijepa i to i pokazuje", drugi korisnik je komentirao. "Nije ni toliko lijepa, a i koja je poanta ovoga?", pitao se netko. 

Leah živi u Australiji i ima dečka Adriana, a njezin Instagram profil ima milijun pratitelja, dok na TikToku ima 3,68 milijuna pratitelja. Veliku slavu stekla je objavljivanjem fotografija s inspirativnim natpisima i Reelsima na svom Instagram profilu. Leah na mrežama dijeli svoj svakodnevni život, a osim toga, dijeli videozapise vezane uz modu, upute o ljepoti i šminkanju i druge zanimljive sadržaje

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije