Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE REVOLUCIJA

U podzemlju Hrvatske krije se pravo bogatstvo, samo ga netko treba iskoristiti

18.02.2023.
u 17:16

Iskorak je napravio Bjelovar gdje bi ove godine trebala početi gradnja bušotine za geotermalnu energiju koja će grijati staklenike i buduću poslovnu zonu Veliko Korenovo te toplice. Ukupna vrijednost EU projekta iznosi 3,468.743 eura, od čega su 1,3 milijuna bespovratna sredstva

Komentara 27

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:01 18.02.2023.

Spori smo u iskorištavanju dobroga, ali smo brzi u mitu i prodaji dobroga za skoro ništa. Kako su Švabe došli do telekom infrastrukture (ne kroz najam nego kroz čistu kupnju i vlasništvo)? Kako su Mađaroni došli do Ine i postali vlasnici još jedne bitne državne grane ekonomije? Puni smo ljudi koji promoviraju domovinu dok si miluju bradavicu na intonaciju himne, a krade se sve što se može krasti. Želio bih vidjeti političke vođe koji će i na lokalnoj i na državnoj razini raditi za boljitak svih građana i podizanje države u svim smjerovima, ali stalno se vrte u krug gramzive mafijoze.

Avatar Barba
Barba
18:38 18.02.2023.

Zagreb i nekoliko županija leže na geotermalnoj vodi od preko 80°C. To je poznato još od 80-tih. Što se čeka?

ZI
zinegoid
18:12 18.02.2023.

problem je u tome što društvom, vladajućom većinom i vladajućim strukturama prevladavaju pohlepni primitivci koji nisu u stanju napraviti bilo kakav značajan iskorak od općeg dobra već koji vodi njihovoj osobnoj koristi... kada pogledaš jastrebove hdz-a imaš dojam da sii u muzeju u krapinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije