Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve aktivniji

U Nerezinama na Lošinju ukradeni drveni brodski jarboli

policijailu
Goran Jakuš/PIXSELL
23.06.2012.
u 13:22

Na otoku Krku kradljivac iz Mazdu odnio autoradio od nekoliko tisuća kuna, a na riječkim Pećinama iz kombija Renault master ukradeno je više komada različitog električnog alata vrijednog više tisuća kuna

Nekoliko drvenih brodskih jarbola dužine više od deset metara ukradeno je na Malom Lošinju. Jarboli su bili ostavljeni na parkiralištu u mjestu Nerezine, a prema prijavi policiji nestali su između 11. i 21. lipnja. Na koji način je nepoznati kradljivac, ili više njih, odnio jarbole, a da ga nitko ne primjeti utvrđuje policija koja traga za njim. Tvrtka iz Lošinja oštećena je za više desetaka tisuća kuna na koliko se procijenjuje vrijednost ukradene brodske opreme.

Na otoku Krku kradljivac je pak provalilo u Mazdu na parkiralištu i odnio autoradio vrijedan nekoliko tisuća kuna, a na riječkim Pećinama iz kombija Renault master zagrebačke tvrtke ukradeno je više komada različitog električnog alata vrijednog više tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije