Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autobomba u turskoj

U napadu na sjedište policije u Cizreu poginulo devet osoba, a najmanje 64 ih je ranjeno

Napad na policijsko središte u Turskoj
Foto: Twitter
1/2
26.08.2016.
u 08:23

Prema televizijskim izvješćima, eksplozija je rezultat napada autobombom. Snimke pokazuju kola hitne pomoći, a s mjesta eksplozije diže se gusti dim

Devet je osoba ubijeno, a 64 ozlijeđeno u eksploziji u sjedištu policije u Cizre u jugoistočnoj Turskoj, objavili su izvori u turskim službama sigurnosti.

Informativni kanal NTV prikazuje snimku na kojoj se vidi gusti crni dim s mjesta policijskog središta u tom gradu. Cizre se nalazi u pokrajini koja graniči sa Sirijom i Irakom i tu živi pretežno kurdsko stanovništvo, javlja Reuters. 

Na mjesto eksplozije došlo je nekoliko vozila hitne pomoći, a prema prvim informacijama smrtno je stradalo devet osoba dok ih je 64 ranjenih. 

 

 

>>Detonirali automobil bombu u trgovačkoj ulici i ubili najmanje 83 ljudi

Komentara 4

JA
jasno
16:45 26.08.2016.

cjeli bliski istok kad cuje rjec "demokratija" povraca im se...a kad jos cuju dodatno saljemo bombardere ..svi vicu nemoj tako ti izraelske demokratije ako imas milosti pomazi izraelu hahahaha ..a UN pozdravlja uspostavu "demokratije" hahahah

DU
Deleted user
12:06 26.08.2016.

eto Erdoganu kaj je htio, to je i dobio

Avatar Cinco
Cinco
09:32 26.08.2016.

Obzirom da u tom dijelu Turske traje pravi rat već godinu dana, ništa čudno. Nitko ne piše o tim sukobima da se ne zamjere Turcima. Kurdski gradovi izgledaju kao Vukovar 91. Podrška Kurdima u borbi za slobodu. Biji Kurdistan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije