Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

U kuhinjskom zidu pronašli sef, iznenadili su se kad su ga otvorili

– Gledali smo u to u nevjerici, a kada sam posegnula rukom u sef, Eddie je viknuo da je možda bomba unutra Još uvijek se smijem tome – ispričala je žena koja je fotografije otkrića podijelila na Imguru.
28. kolovoza 2015. u 16:15 11 komentara 29972 prikaza
Otkriće u skrivenom sefu
Foto: Imgur
Pogledajte galeriju 1/15

Jedan par iz američkog Phoenixa nemalo se iznenadio tijekom renoviranja kuhinje kada su, nakon rušenja zida, otkrili da se u njemu nalazi sef.

Iako zvuči kao scenarij nekog filma, nakon otkrića sefa sjetili su se da su, kada su se doselili, u jednom ormariću pronašli šifru za koju se sada ispostavilo da otvara skriveni sef.

Kada su ga otvorili, šokirali su se jer se u sefu nalazilo 51.080 dolara u apoenima od 100 dolara i boca burbona iz 1960., piše Mirror.

Gledali smo u to u nevjerici, a kada sam posegnula rukom u sef, Eddie je viknuo da je možda bomba unutra. Još uvijek se smijem tome – ispričala je žena koja je fotografije otkrića podijelila na Imguru.

Zanimljivo je i što je uz novac i bocu u sefu bila i knjiga iz 1977. ''Vodič za zbunjene'' E. F. Schumachera. U njoj je bila crno-bijela fotografija misterioznog muškarca na čijoj je poleđini pisalo, ''Alane, imam knjigu koju moraš pročitati, podcrtao sam nekoliko redaka. Tvoj prijatelj Vincent''. Ispostavilo se da su podcrtani dijelovi knjige zapravo tragovi.

Na sedmoj stranici je podcrtan paragraf poglavlja ''Na filozofskim kartama'', a na tom mjestu je ubačena i karta Arizone. Nadalje, na 11. stranici je fotografija kuće, a na poleđini piše ''gdje jedno drvo postaje tri''.

Otkriće u skrivenom sefu | Autor : Imgur Foto: Imgur

– Netko bi sigurno mogao prepoznati ovu kuću, a baš me zanima što znači ovo o drvetu – rekla je sretna nalaznica i dodala kako ne znaju što će s novcem.

– Ako Alan još postoji, novac je bio namijenjen njemu. No, bocu burbona ćemo zadržati – rekla je.

>> Šokirali se kad su vidjeli što je izašlo kroz susjedov prozor

>> Voditeljica pokušala nogom sakriti ono što joj je ostalo ispod stola, no svi su vidjeli

>> Šokirala se kad je otkrila što se krije iza zrcala u WC-u kluba

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • pulizg:

  ja nemrem nac ni pet lipa na cesti

 • mreza:

  Sretan par

 • Avatar muljib@vecernji
  muljib@vecernji:

  Ja neki dan našao 20 kuna. Bio sretan ko ovi sa sefom. Poslije mi došlo žao jer sam promislio da je to možda bio nečiji jedini obrok.