Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisao mu lošu recenziju

Turista u Stobreču motikom napao vlasnik restorana: 'Pljunuo mi je u lice i u tanjur s hranom'

restoran
Pixabay
01.10.2021.
u 09:22

Gospodin navodi da mu je vlasnik ugostiteljskog objekta kojem je napisao negativnu recenziju, prišao u trenutku dok je jeo

Početkom ovog tjedna u centru Stobreča odvijala se prava drama. Stobrečani su mogli svjedočiti uznemirujućim prizorima ispred jednog ugostiteljskog objekta. Strani državljanin napadnut je od vlasnika jednog ugostiteljskog objekta.

"Dugo smo čekali ispred ugostiteljskog objekta da nas uopće puste unutra, nakon što smo uspjeli ući, poslužio nas je vrlo neljubazan i bezobrazan konobar. Zbog toga smo odlučili otići i ipak ne jesti u tom restoranu. Nakon što smo pronašli mjesto u obližnjem restoranu na stobrečkoj rivi, napisao sam lošu recenziju na Googleu za taj restoran u kojem sam bio nezadovoljan uslugom”, kazao je za Dalmaciju Danas.

Gospodin navodi da mu je vlasnik ugostiteljskog objekta kojem je napisao negativnu recenziju, prišao u trenutku dok je jeo.

"Nakon otprilike pola sata, gospodin prilazi mom stolu verbalno me napadajući te mi je pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom. Kako sam se samo tada osjećao, tada je nastao verbalni sukob između nas, jer kako da mu ne odgovorim na tako pogrdno ponašanje”, rekao je turist.

Stranac se, nakon što su mu se slegli dojmovi od napada, odlučio vratiti u ugostiteljski objekt iz kojeg je izašao nezadovoljan uslugom. Ali, navodi da to nije učinio iz razloga da nastavi sukob nego kako bi fotografirao vlasnika objekta te prijavio slučaj policiji. "Dok sam držao mobitel u ruci, vlasnik ugostiteljskog objekta me počeo udarati i napadao me motikom. On je bio jako ljutit i revoltiran, a ja sam se bojao za svoj život. Nakon svega uzeo mi je mobitel iz ruke i bacio ga o pod”, dodaje napadnuti gospodin.

U međuvremenu, policija je došla po dojavi građana koji su se okupili. "Mene su priveli u policijsku stanicu, uhitili su me jer sam na poljskom jeziku uzvikivao psovku ‘j*** mac”, a  vlasnik nije priznao da mi je oštetio mobitel, i na kraju sam ja dobio sam kaznu od 500 kuna", ispričao je. Dalmacija Danas kontaktirala je direktno ugostiteljski objekt za komentar o ovom događaju.

"Vlasnik ne želi davati nikakve izjave o tom događaju",  rekao je djelatnik putem telefona. Upit o događaju poslan je i splitskoj policiji, a odgovor će portal objaviti po primitku.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Asterix
Asterix
09:46 01.10.2021.

Pouka, ako misliš pisati lošu recenziju pobrini se da si na sigurnoj udaljenosti.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
09:56 01.10.2021.

Nekima su "recenzije" sredstvo "plaćanja"... pa kad još i to krivotvore, "radi motika". ...Nego, ja sam zadivljena da netko više uopće ima motiku pri ruci 🙂 Old school

ZV
Zvjerko15
10:09 01.10.2021.

Ma meni je malo čudno da je vlasnik znao da mu je baš taj Poljak napisao negativnu recenziju i da je točno znao gdje taj Poljak sada objeduje da bi ga mogao napasti. Čini mi se da tu ima i nečeg dubljeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije