Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isključeni

Trojac krao električnu energiju, oštetili HEP za više od 15.000 kuna

\'gradska...zgb...17.02.2004.  elektra struja bukovac radovi na el. mrezi snimio: mislav sokol\'
Arhivska fotografija
17.03.2011.
u 09:46

Protiv njih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu

Trojica muškaraca s područja Lovinca i Korenice krala su električnu energiju nekoliko mjeseci i tvrtku HEP Elektrolika oštetili za više od 15 tisuća kuna.

59-godišnjak i 52-godišnjak iz Lovinca te 31-godišnjak iz Korenice bili su isključeni iz elektroenergetskog sustava zbog duga za električnu energiju, no to ih nije spriječilo da se samoinicijativno priključe i kradu struju.

59-godišnjak je krao električnu energiju gotovo tri mjeseca te oštetio HEP za osam tisuća kuna, dok je njegov sugrađanin isto činio devet mjeseci i oštetio HEP za 7500 kuna. Materijalna šteta koju je učinio 52-godišnjak, koji je struju krao sedam mjeseci, još nije utvrđena.

Trojac se tereti za kazneno djelo krađe električne energije te će protiv njih biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:15 17.03.2011.

Haha! Pa samo mravak je oštetio HEP i Hrvatsku za milijunske iznose u Eurima pa se toliko ne proganja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije