Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnički Ivanec

Tri cilja novog načelnika: poduzetnička zona, centar za otpad i nova škola

Ivan Petričević
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
28.10.2014.
u 09:40

Za Ivana Petričevića, kandidata HSS-a i HDZ-a, glasalo je 497, a za Radu Prosenjaka (SDP) 102 birača

Namjeravam održati kontinuirani rast općine koji je započeo bivši načelnik - kazao je jučer Ivan Petričević iz HSS-a, pobjednik nedjeljnih izvanrednih izbora u Općini Koprivnički Ivanec.

U prvome je krugu sa 78,39 glasova doslovce pomeo protukandidata Radu Prosenjaka iz SDP-a. Za Petričevića, koji je bio kandidat HSS-a i HDZ-a, glasalo je 497, a za Prosenjaka 102 birača. Do izvanrednih izbora došlo je zbog toga što je preminuo bivši načelnik Božidar Vrabelj (HSS).

Novi načelnik, koji je bio Vrabeljev zamjenik, rekao je kako će mu u fokusu biti tri stvari: realizacija projekta regionalnog odlagališta otpada na Piškornici, razvoj poduzetničke zone i gradnja termoelektrane na drvnu sječku te gradnja nove osnovne škole.

- Uskoro bih trebao ući u skupštinu Piškornice te se uključiti u rješavanje sporova s Gradom Koprivnicom. Što se nove škole tiče, iduće godine taj ćemo projekt prijaviti za novac iz europskih fondova - rekao je Petričević.

Posao na izborima olakšao mu je sam SDP, čije se regionalno vodstvo uopće nije uključilo u kampanju.

Komentara 1

Avatar pretorijanac
pretorijanac
20:46 28.10.2014.

Drugu Radi Prosenjaku "crvenome" iz partije SDP, nije pomoglo niti to da je i braniteljsku (čitaj partijsku) udrugu u Kopr.Ivancu pokrenuo ..... druže Rade "pomelo te" i to dobro od strane istinskih branitelja i pravih Ivančana koji su oduvijek biliili zna se .....za koga ! Za tebe i tvoju partiju definitivno nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije