Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESNA BALENOVIĆ

'Traži se predsjednik Josipović, zadnji put viđen 2010. godine'

vesna balenović
Robert Anić/PIXSELL
11.02.2013.
u 17:09

Vesna Balenović ironično traži da se predsjednika Ivu Josipovića upiše u registar nestalih osoba

Predsjednica udruge Zviždač Vesna Balenović počela je treći tjedan prosvjeda ispred zgrade Ine u Zagrebu zbog izvanrednog otkaza koji je dobila prije 12 godina, nakon što je upozorila na nepravilnosti u toj tvrtki. Udruga je danas izdala priopćenje u kojemu Balenović ironično traži da se predsjednika Ivu Josipovića upiše u registar nestalih osoba, pitajući se zašto on ignorira stav i nalaze DORH-a, koji je potvrdio njezine navode o nepravilnostima u Ini.

"Traži se predsjednik Josipović! Zadnji puta viđen je na Trgu sv. Marka 18. veljače 2010. godine za vrijeme svečane prisege za trećeg hrvatskog predsjednika, kojom prilikom je građane Hrvatske pozivao na opću mobilizaciju u borbi protiv kriminala i korupcije. Na žalost taj predsjednik, koji je rekao da će u borbi za pravednost biti prvi, nakon svečane prisege netragom je nestao", piše u priopćenju.

>> Vesna Balenović: Predsjedniče Josipoviću, ispunite obećanja!

>> Vesna Balenović prosvjedovala ispred Ine zbog otkaza

Komentara 8

AV
AVIM
17:19 11.02.2013.

Te Vesne i njenih briga već je pun kofer,gospođa je več dobila svoje minute ne TV-u i več bi je bilo dosta i previše.Dobila je sud i neka već prestane ljude daviti sa svojim problemima im ljudi veće sirotinje i ne jauču po Televiziji

Avatar deziderij
deziderij
17:30 11.02.2013.

Jadnica. Ona je povjerovala u šuplje priče svete vodice. Ne postoji političar koji je svoja obećanja iz predizborne kampanje kasnije, kad se doćepa željene fotelje, u praksi i održao. Pravda i pravednost, zakonitost itd. su fraze i floskule dotičnog lika koje je samo vješto koristio u zamazivnju očiju sitnozubih građana. Njemu, kao i svima ostalima, samo naivčine i oni koji ne vide dalje od svoga nosa mogu povjerovati u bilo što izgovoreno. Dotični ništa konkretno nije učinio osim silnih izgovorenih šupljikavih priča i gafova, ali svejedno ima dosta onih koji misle, i u većini su čak, kako je on dobar političar za njih - sitnozube.

MR
mrzimnerad
11:44 12.02.2013.

Vesna draga, sječaš li se što nam je rekao Josipović u predizbornoj kampanji:''PRavDA za sve''! Evo, čovjek to i provodi, te najavljuje još jednu kandidaturu! Građani će i opet, kao i puno puta prije, nasjesti!Nakon toga gospon još dobiva ''dodatnuu opremu''; ured, telefon, vozača, gorilu,auto....zaslužan eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije