Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESNA BALENOVIĆ
Povratak na članak

'Traži se predsjednik Josipović, zadnji put viđen 2010. godine'

Vesna Balenović ironično traži da se predsjednika Ivu Josipovića upiše u registar nestalih osoba

Komentari 8

MR
mrzimnerad
11:44 12.02.2013.

Vesna draga, sječaš li se što nam je rekao Josipović u predizbornoj kampanji:''PRavDA za sve''! Evo, čovjek to i provodi, te najavljuje još jednu kandidaturu! Građani će i opet, kao i puno puta prije, nasjesti!Nakon toga gospon još dobiva ''dodatnuu opremu''; ured, telefon, vozača, gorilu,auto....zaslužan eto...

VL
AV
AVIM
17:19 11.02.2013.

Te Vesne i njenih briga već je pun kofer,gospođa je več dobila svoje minute ne TV-u i več bi je bilo dosta i previše.Dobila je sud i neka već prestane ljude daviti sa svojim problemima im ljudi veće sirotinje i ne jauču po Televiziji

VL
Avatar deziderij
deziderij
17:30 11.02.2013.

Jadnica. Ona je povjerovala u šuplje priče svete vodice. Ne postoji političar koji je svoja obećanja iz predizborne kampanje kasnije, kad se doćepa željene fotelje, u praksi i održao. Pravda i pravednost, zakonitost itd. su fraze i floskule dotičnog lika koje je samo vješto koristio u zamazivnju očiju sitnozubih građana. Njemu, kao i svima ostalima, samo naivčine i oni koji ne vide dalje od svoga nosa mogu povjerovati u bilo što izgovoreno. Dotični ništa konkretno nije učinio osim silnih izgovorenih šupljikavih priča i gafova, ali svejedno ima dosta onih koji misle, i u većini su čak, kako je on dobar političar za njih - sitnozube.

VL
OB
-obrisani-
17:32 11.02.2013.

Postovani! 11.02.2013. u 17:19h AVIM je napisao/la: * Vesna je dobila sud, ali mi nazalost nismo dobili pravnu drzavu. Lijep pozdrav!

VL
OG
Oger
19:56 11.02.2013.

I sta ima Josipovic s tim? Zar ovdje nitko ne zna koje su duznosti predsjednika? Cudim se toj zeni da hoce ici natrag u INAu. Ona je jednom izigrala povjerenje i sad misli da ce je primiti s rukoljubom.

VL
AM
amadeusa
21:27 11.02.2013.

Vesna je dokazala svoje tvrdnje da je u INI bilo kriminala. Možda je izigrala povjerenje Tomislava Dragičevića kojeg zbog utaje poreza pri isplati 6.800.000 kn otpremnine čeka zatvor od 6 mjeseci do 5 godina. Vesna nije izigrala povjerenje poštenih ljudi.

VL
MC
mcmarko
23:17 11.02.2013.

ima josipović svoj antifon o kojem mora brinuti. briga njega za balenovićku i oni koji ukazuju na kriminal. politička demagogija u hrvatskoj je čista laž za vlastiti probitak. kad čujem intelektualca radoša da bi on vrlo rado u brisle, pa ona šuica, a tek promatrači. koji su to likovi. ministrica koja otvara liftove. strahote. briga njih za inu. ionako je sad mađarska.

VL
OB
-obrisani-
16:14 12.02.2013.

Vesna je zaboravila da oni koji su joj nanjeli nepravdu ovi je samo produbljuju. Zar ne shvaća da su svi oni zajedno, svi sa istim apetitima, svi oni teže da budu netko i nešto, a u stvari su velike hodajućee 0. Predsjednik kada bi sam odlučivao upitno je da li bi se pojedincima zamjeriuo. Shvatite da Dragičević nije pojedinac, već na žalost vi. Svi su vas se distancirali i priklanjaju se moćnima, a sa vama smatraju da samo gube. Hrvati su na jeziku jaki a u stvarnosti velike kukavice, koje gledamo svaki dan na tv-ima. Kukavice koje nešto sebi dozvoljavaju zaboravljajući na one koji su ih izabrali. Nastojte svoju nanesenu nepravdu iznijeti van Hrvatske, ili nekom nekorumpiranom stranom novinaru ukazati na pravu sliku Hrvatske, u kojoj se ne poštuju zakonske norme i ljudsko dostojanstvo. Umijesto pohvala ovih ništa boljih od prethodnika, vi i nadalje ukazujete na ono o čemu su oni lagali. Nisu ništa dobro napravili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.