Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GA VIDJELI?

Traži se 58-godišnji Giuliano Codana: Otišao plivati i nestao

Giuliano Codana
Foto: nestali.hr
1/2
17.09.2019.
u 13:38

Ukoliko imate ikakve informacije, dojavite ih u bilo koju policijsku postaju ili pozivom na 192.

Talijanskin državljanin 58-godišnji Giuliano Codana nestao je u nedjelju 15. rujna i od tada ga traži policija. Codona je otišao plivati oko 15 sati u neposrednoj blizini autokampa na području Tara kraj Poreča, nakon čega mu se gubi trag. 

Kako navodi stranica nestali.hr, visok je 176 centimetara, potpuno je ćelav, ima svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe, a govori hrvatski i talijanski. Giuliano Codana rođen je u Poreču, a ima prebivalište u Trstu. 

Nestanak se vodi u PU istarskoj. Ukoliko imate ikakve informacije, dojavite ih u bilo koju policijsku postaju ili pozivom na 192.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije