Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE STANJE MOTORA

Topovnjače ne mogu same uploviti u luku, moraju ih tegliti

RTOP-12 Kralj Dmitar Zvonimir
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
23.11.2018.
u 20:05

MORH napominje kako su ostali sustavi funkcionalni i redovito se održavaju.

Šibenčani su danas mogli vidjeti kako se topovnjača RTOP12 'Kralj Dmitar Zvonimi' tegli u šibensko remontno brodogradilište, a razlog je loše stanje pogonskih motora.

Osim RTOP12, u remontno brodogradilište poslana je i topovnjača RTOP11 radi redovitog održavanja brodskih topova. MORH je u odgovoru za portal Morski.hr naveo kako su topovnjače samostalno došle do ulaza u kanal Sv. Ante te da se tegljenju kroz kanal 'do brodogradilišta pristupilo se sigurnosnih razloga, vezano uz stanje pogonskih motora'.

RTOP-12 Kralj Dmitar Zvonimir
1/8

Podsjećaju kako je u tijeku proces nabave zamjenskih motora i pričuvnih dijelova zbog višegodišnje neispravnosti. Napominju kako su ostali sustavi funkcionalni i redovito se održavaju.

Obalni ophodni brod

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:22 23.11.2018.

Ma za komšije i lovačka previše uči nas istorija 😂

DI
dirižabl
21:12 23.11.2018.

I sad da netko odluči kupiti brodove za parsto milijuna kuna opet nebi valjalo jer da se lova baca......u socijalostičkoj kasabi se međutim nitko ne pita koliko je moglo biti škola napravljeno za 4 milijarde koliko je spaljeno u Uljaniku, jer to je ipak socijalistički spomenik u koji se ne dira

Avatar comparator
comparator
22:30 23.11.2018.

Motor takve kategorije traži neprestanu brigu prosfesionalnih strojara koji znaju i dišu s tim ljepoticama i molimo MORH da tu zaposli takve ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije