Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Tko su dobitnici i gubitnici u slučaju Agrokor

17.03.2018.
u 00:16

Za stol se vraća i najveći vjerovnik Sberbank, čime proces nagodbe dobiva na legitimitetu, ali je upitno kojom će se imovinom financijski vjerovnici namiriti s obzirom na nisku procijenjenu vrijednost imovine Agrokora i velikih iznosa dobro osiguranih tražbina

Bliži se rok za nagodbu vjerovnika Agrokora, planovi su prezentirani, nacrt nagodbe se nazire i po svemu se može očekivati da bi se većina sudionika tog kompleksnog i dugotrajnog procesa mogla dogovoriti o načinu naplate dugova, ako ni zbog čega drugog, onda da mogu preuzeti kontrolu nad svojom imovinom. Zasad je jasno samo da su hrvatske tvrtke dobro obranile svoje pozicije s obzirom na to da su se bilo razlučnim pravima, bilo uranjenom naplatom duga osigurale od enormnih otpisa potraživanja. Za stol se vraća i najveći vjerovnik Sberbank, čime proces dobiva na legitimitetu, ali je upitno kojom će se imovinom financijski vjerovnici namiriti s obzirom na nisku procijenjenu vrijednost imovine Agrokora i velike iznose dobro osiguranih tražbina.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista.

Ne prepustite i druge teme:

- Mrsiću zbog neposluha prijeti izbacivanje iz SDP-a

- Bio sam paraliziran, sad imam medalju

- Lex šerif je u skladu s hrvatskim Ustavom

- Roboti će biti dijelovi tijela, poboljšavat će vid, sluh...

- Rodna ideologija izmišljeno je čudovište kojim konzervativci plaše javnost

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:38 16.03.2018.

dalicka ramljak i plenki ne razumiju ni znacaj ni vrijednost agrokra ...koncern vrijedi barem puta 2 od njihove procijenjene vrijednosti i kojom su metodom dosli do vrijednosti... biti ce ti jos svega i svacega .

NO
nogogaz
20:54 16.03.2018.

Daleko najvise izgubili su celnici HDZa. Izgubili najveću muznu kravu autohtone hrvatske pasme.

DU
Deleted user
07:18 17.03.2018.

..gubitnik je svakako narod a dobitnici su kradljivci i jedan dio političara(sdp-hdz) na čelu sa onim drugom u londonu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije