Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sud ponovno blokirao imovinu Ivici Todoriću

Na odluku postoji pravo žalbe
15. ožujka 2018. u 13:16 11 komentara 1916 prikaza
Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu ponovno je blokirao imovinu Ivici Todoriću te veći dio imovine Tomislavu Lučiću, Ljerki Puljić, Damiru Kuštraku i Oliviji Discordiji, dok je u odnosu na ostale osumnjičenike i Todorićevu kćer Ivu Balent zahtjev Agrokora za privremenom blokadom imovine odbijen, piše N1.

novi vlog VIDEO Ivica Todorić: Kako je otet Agrokor

Imovina nije blokirana Piruški Canjugi, Ivanu Crnjcu, Anti Todoriću, Mislavu Galiću, Hrvoju Balentu, Ivanu Todoriću, Alojziju Pandžiću, Sanji Hrstić, Marijanu Alagušiću, Ivici Sertiću i Ivi Balent.

Na odluku postoji pravo žalbe.

Ivica Todorić
1 / 6
Vlada, povjerenik
Ivica Todorić NOVA OBJAVA Todorić napisao što misli o odlasku Ramljaka i što smatra najvećim problemom Ivica Todorić Novi blog Todorić se ponovno oglasio: Istina neće stati Službena dužnost DORH provjerava Todorićeve prijave protiv Ramljaka
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • rightside:

    kako to ponovo blokirana?? koliko ja znam a znam,njegova imovina nije smjela bit odblokirana kao npr imovina svjedoka,, ili si je "netko" dao za pravo da malo "odblokira" da si ovaj lovicu podigne pa onda opet zablokiramo..))))) na to uskok ... prikaži još! dorhovi razni sigurno nemaju sta nadodat,jer kako to meni izgleda, ipak je lopini netko pruzio mogucnost da se opskrbi,,i bas me zanima ako je tako, stza je sad njemu zapravo sve blokirano,,?? ima li tko da to zna u ovoj drzavi?

  • Armagedon:

    Kako misle ponovo blokirao.... pa valjda je blokirana i tako će ostati dok se ne vrati i kaže gdje je lova i što je sve radio, a to će biti nikada

  • abendblatt:

    Super,sad si je dignuo kolikound mu treba,ostatak pospremio na sigurno,,pa ga vi opet blokirajte tri mjeseca,ko i njegove kompanjone, dokimmalo usfali.sramota od Suda i pravosudja.