Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

Sud ponovno blokirao imovinu Ivici Todoriću

Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL
15.03.2018.
u 13:16

Na odluku postoji pravo žalbe

Istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu ponovno je blokirao imovinu Ivici Todoriću te veći dio imovine Tomislavu Lučiću, Ljerki Puljić, Damiru Kuštraku i Oliviji Discordiji, dok je u odnosu na ostale osumnjičenike i Todorićevu kćer Ivu Balent zahtjev Agrokora za privremenom blokadom imovine odbijen, piše N1.

Imovina nije blokirana Piruški Canjugi, Ivanu Crnjcu, Anti Todoriću, Mislavu Galiću, Hrvoju Balentu, Ivanu Todoriću, Alojziju Pandžiću, Sanji Hrstić, Marijanu Alagušiću, Ivici Sertiću i Ivi Balent.

Na odluku postoji pravo žalbe.

Ivica Todorić
1/6

Komentara 11

AR
Armagedon
14:00 15.03.2018.

Kako misle ponovo blokirao.... pa valjda je blokirana i tako će ostati dok se ne vrati i kaže gdje je lova i što je sve radio, a to će biti nikada

RI
rightside
15:40 15.03.2018.

kako to ponovo blokirana?? koliko ja znam a znam,njegova imovina nije smjela bit odblokirana kao npr imovina svjedoka,, ili si je "netko" dao za pravo da malo "odblokira" da si ovaj lovicu podigne pa onda opet zablokiramo..))))) na to uskok dorhovi razni sigurno nemaju sta nadodat,jer kako to meni izgleda, ipak je lopini netko pruzio mogucnost da se opskrbi,,i bas me zanima ako je tako, stza je sad njemu zapravo sve blokirano,,?? ima li tko da to zna u ovoj drzavi?

KA
kakačinka
13:35 15.03.2018.

Gdje sad taj štakor uživa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije