Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVEST ĆE SE OBDUKCIJA

Tijelo muškarca (46) pronađeno u Bibinjama, policija otkrila da je u kući izbio požar

Split: Vatrogasci ugasili požar u stambenoj zgradi
Milan Sabic/PIXSELL
16.12.2022.
u 11:02

Izlaskom na mjesto događaja, policajci su u prostoriji u prizemlju kuće, gdje je pronađen leš, uočili oštećenja namještaja koji je djelomično nagorio te zacrnjenja zidova u toj prostoriji

Mrtvo tijelo 46-godišnjeg muškarca pronađeno je u četvrtak u prizemlju kuće u Bibinjama kod Zadra u kojoj je došlo do požara, o čemu svjedoče oštećenja namještaja koji je djelomično nagorio te zacrnjeni zidovi u prostoriji. Iz zadarske policije u petak su objavili kako im je oko 16.30 sati dojavljeno da je u kući pronađeno tijelo muškarca.

Izlaskom na mjesto događaja, policajci su u prostoriji u prizemlju kuće, gdje je pronađen leš, uočili oštećenja namještaja koji je djelomično nagorio te zacrnjenja zidova u toj prostoriji.

S ciljem utvrđivanja uzroka smrti, nad tijelom će se provesti obdukcija, u cilju utvrđivanja uzroka požara i nastale materijalne štete, policija provodi očevid, a o ovom događaju upoznat će nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Inače, leš muškarca u ponedjeljak rano ujutro pronađen je u kanalu gradilišta uz zadarsku obilaznicu u predjelu Bili Brig, za kojeg se još utvrđuje identitet te uzrok smrti.

>> VIDEO Ravnatelj sisačke bolnice o smrti bebe: Pokušali smo reanimaciju više puta, uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije