Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaštel gomilica

Taksisti se šakama borili za goste pa slabiji završio na kirurgiji

'02.02.2010., Zagreb - Prometna nesreca na krizanju Avenije Venceslava Holjevca i ulice Joszefa Antalla kod zagrebackog Bundeka. Hitna pomoc pomogla je unesrecenom iz Skode Fabije. Drugi automobil - H
'Davor Puklavec/PIXSELL'
29.07.2012.
u 14:46

Nakon svađe, najvjerojatnije zbog prijevoza gostiju, Ivan je napao Admira izudaravši ga šakama po cijelom tijelu. Premlaćenom Admiru pomoć je pružena u Hitnoj

Na ulazu u marinu kaštelanskog gradonačelnika Joška Berketa u Kaštel Gomilici, jučer oko podne potukla su se dvojica taksista pri čemu je mlađi zadobio teške ozljede. Na ulaz na parkiralište lučice 21-godišnji Admir B. iz Splita dovezao je goste na taksi stajalište gdje ga je svojim Mercedesom blokirao 39-godišnji Ivan P. iz Kaštel Kambelovca.

Nakon svađe, najvjerojatnije zbog prijevoza gostiju, Ivan je napao Admira izudaravši ga šakama po cijelom tijelu. Premlaćenom Admiru pomoć je pružena u Hitnoj u Kaštel Starome, a potom je prebačen u splitsku bolnicu, na hitni kirurški prijam.

Liječnicu su utvrdili teške ozljede, potres mozga i frakturu nosa. Policija traga za 39-godišnjim Ivanom P.

>>Huligani u Zagrebu napali trojicu Danaca, jednom slomili prst

Komentara 8

OS
osica
16:14 29.07.2012.

kakva reklama -" Oda žalosti hrvatskog turizma" Hoće li im netko sada uskratiti koncesiju?

DU
Deleted user
17:01 29.07.2012.

Neka je razvalio Turčina!

HO
Hoch03
15:57 29.07.2012.

Licenca za taksistu: predavanje od 15 minuta i odojak za ispitnu komisiju! Kako drukcje opisati ovu spodobu od nasilnika..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije