Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice nevremena

Superćelijska oluja u Srbiji: Nezapamćena tuča ubijala ptice u letu, Zaječar potopljen

Nevrijeme u Srbiji
Foto: 24sedam.rs
1/4
22.07.2023.
u 23:08

Snimke s društvenih mreža pokazuju razmjere tuče koja je ondje pala. Neka mjesta su, zbog velikog nanosa leda, izgledala su kao da je na njih pao snijeg.

Superćelijska oluja zahvatila je i područje Srbije te izazvala veliku štetu na imovini i usjevima. Danas na udaru bili su gradovi u zapadnom i središnjem dijelu zemlje koje je zatrpala tuča.

Snimke s društvenih mreža pokazuju razmjere tuče koja je ondje pala. Neka mjesta su, zbog velikog nanosa leda, izgledala su kao da je na njih pao snijeg. Tuča veličine kokošijeg jajeta bila je toliko snažna da je ubijala ptice u letu, piše srbijanski portal 24 sedam.

Slična je situacija i u Zaječaru gdje snažna tuča ne prestaje padati, ulice su potopljene, a ljudi se pokušavaju spasiti iz vode koja im je do koljena, piše Blic.rs.

POVEZANI ČLANCI:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

 

>> VIDEO Novigrad: Vjetar u autokampu Sirena iščupao na desetine stabla

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Tombstone
Tombstone
01:17 23.07.2023.

Superćelijska? Nije li ćelija ono sto mi zovemo stanicom? Mozete li koristiti nas jezik da znamo o cemu pricate. Bez obzira kaj pojam "Superćelijska" u meteorologiji ne postoji. Niti igdje drugdje.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:20 23.07.2023.

Je li ubila I onog leoparda u Vojvodini ili ga jos uvijek traze?

DU
Deleted user
06:14 23.07.2023.

Boli me k. Za kolijevku dešavanja naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije