Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvava drama

Stolcem tukao ženu i zalio je uljem pa se ubio pred policajcima

samoubojstvo
Marko Jurinec/PIXSELL
20.04.2010.
u 12:54

Bila je uplašena i mokra od ulja. Polio ju je. Glava ju je jako boljela - priča susjeda.

Tri dana nakon što ga je nevjenčana supruga J. K. (35) prijavila zbog nasilničkog ponašanja, Nikola Jagušić (39) ubio se dvocijevkom u njezinoj obiteljskoj kući u Malom Gorencu, nedaleko od Trakošćana, gdje su zajedno živjeli. Još u petak poslije 17 sati Jagušić, koji ima prijavljeno prebivalište u Gornjem Jesenju u Krapinsko-zagorskoj županiji, najprije je rukama i stolcem izudarao nevjenčanu suprugu po tijelu. Potom je napustio kuću ispalivši jedan hitac iz vatrenog oružja u zrak kojim je oštetio nadstrešnicu, a zatim je sjeo u njezin auto i odvezao se.

Čak su se i dobro slagali

- Živjeli su osam godina zajedno i nikada nije bilo nikakvih problema među njima. Čak su se velo dobro slagali. Ona je te večeri oko 18.30 sati dotrčala k nama. Bila je sva uplašena i mokra, posebice po kosi jer ju je navodno polio nekakvim uljem. Glavu je držala na jednu stranu i govorila da je sve jako boli. Zamolila nas je da iz naše kuće nazove policiju, što je i učinila. Nije nam rekla što se dogodilo, ali je pričala s policajcima koji su pozvali i Hitnu pomoć koja joj je stavila ovratnik i odvezli su je u bolnicu. U kuhinji gdje je izbio okršaj bilo je sve porazbacano po podu - kazala je susjeda Milica Šumiga, dodavši da je u ponedjeljak ujutro vidjela da je stigao i njezin otac iz Zagreba odakle su oni rodom, te da je on odmah primijetio da je netko u kući. Susjeda ističe da joj je ispričao da je u sobi zatekao Nikolu na krevetu koji je nešto samo promrmljao kada ga je dozvao, a pokraj njega je bilo mnoštvo raznih tableta. Potom je izašao i pozvao policiju.

- Najprije su došla dvojica policajaca u civilu, koja su čula pucanj iznutra, ali nisu ulazili dok nisu stigli specijalci koji su ga zatekli u spavaćoj sobi, a pokraj njega lovačku pušku koju je navodno posudio od nekoga - kazala je susjeda Milica.

U kući u kojoj se Jagušić ubio nismo zatekli nikoga jer su u njoj živjeli samo J. K. i pokojnik, a njezini roditelji su stanovali u Zagrebu te je i ona s njima danas otišla tamo, nakon što je puštena iz varaždinske bolnice. Policija je također izvijestila da je očevidom potvrđeno da je Jagušić počinio samoubojstvo.

Sudionik rata s PTSP-om

Sudjelovao je u Domovinskom ratu i bolovao od PTSP-a, kako doznajemo od susjeda, a bio je pred ishođenjem mirovine. Supruzi se nisu s nikim od mještana pretjerano družili, a pokojnik, kako doznajemo, nije imao ni problema s alkoholom. J. K. se, kažu susjedi, prije nekoliko dana zaposlila negdje u Krapini, a Jagušić nije nigdje radio, već je primao novčanu pomoć. Oboje imaju djecu iz prvih brakova, koja nisu živjela s njima, a što je odjednom naočigled miran i skladan život para poremetilo, nitko nam nije znao reći.

Komentara 1

DA
DARJA
16:08 18.09.2010.

MISLIM DA JE TO GLUPA PRIČA U KOJU NITKO NE VJERUJE!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije