Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZADINA PRIČE

Što Erdoğan radi u BiH i Hrvatskoj? Samo on može stisnuti Izetbegovića: 'Ima veliki utjecaj, želi svuda biti posrednik'

07.09.2022.
u 10:58

Jasno je da turski predsjednik Erdoğan jedini može vršiti pritisak na Bakira Izetbegovića i Bošnjake u BiH da pristanu na promjenu Izbornog zakona. Izvjesno je da hrvatski predsjednik Milanović i premijer Plenković vjeruju u podršku turskog predsjednika Erdoğana nadajući se da će olabaviti stav Bakira Izetbegovića i glavnih jastreba među Bošnjacima u vezi s političkim pravima bosanskohercegovačkih Hrvata.

Komentara 29

Avatar southman
southman
11:10 07.09.2022.

O BiH Hrvatima i njihovim probloemima je erdogan sve rekao na jučerašnjoj konferenciji za tisak. Jedino se dodik u sovm obraćanju usprotivio njegovim izjavama koje su vodile pretvaranje Hrvata u manjinu u BiH. Podržavam ovaj sastanaka ali ako sve ostane kao sada treba mu se zahvaliti zauvijek i zatvoriti vrata HR za takve "prijatelje" !

DU
Deleted user
11:09 07.09.2022.

ono sto on zeli Hrvatima neka se njemu dogodi i to cim prije....

TR
trpimirprvi
11:32 07.09.2022.

Nema šta sultan radit u Hrvatskoj. A može napravit samo štete našim Hrvatima u Bih. Ovdje ga zovu samo Uguz begovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?