Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAVLJENI NOVI CILJEVI

Što donosi nova turistička strategija? Struka: 'Apsolutno nam je potreban zaokret'

03.12.2022.
u 12:25

Struka podržava zacrtani smjer, a predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela Šime Klarić reći će i kako je vrijeme zrelo za takav zaokret.

Ključne riječi

Komentara 12

LO
Lolita3
14:44 03.12.2022.

Nemamo mi niti struke niti strategije. Nama je Eu agenda odredila da ćemo biti sobari, konobari i perači njemačkih i ostalih kolonijalnih staračkih guzica. Svi ostali će se morati iseliti. Zato su nam i uništili industriju. Trenutno su uprli sve snage i rade uglavnom na devastaciji okoliša, flore i faune, i na kopnu i na moru. Nemilice se uništavaju staništa divljih životinja (primjer vjetroelektrane), sječa zdravog drveća ne sve strane (Medvednica i ostale šume), nasipa se i betonizira obala kako god kojem lokalnom šerifu odgovara. A ovo što nazivaju tzv. "strategijom" na čije tiskanje će potrošiti najmanje omanji šumarak, je uglavnom zato da bi nesposobna i jedva pismena EU birokracija dobila zabavu: pa će jedni drugima slati tabele u xy formata, pa će se uzrujavati oko rokova slanja nevažnih podataka koje će sami sebi nabijati? Istovremeno ti isti Eu birokrate, prema kojima je i Ostap Bender mačiji kašalj, će steći katastrofalno pogrešan utisak - da su važni!

PR
Propitivač
12:44 03.12.2022.

Strategiju održivog razvoja smo trebali provesti prije 20 godina. S ovim minijaturnim jedinicama lokalne samouprave predstoji nam samo daljnja betonizacija obale. Svaka šuša u državi može prenamijeniti zemljište.

TR
Tridvajeda
13:57 03.12.2022.

Turizam je usputna djelatnost i kao takva može imati nekakve dokumente i politike u izrazito turističkim mjestima. Donositi ovakav dokument na državnoj razini je isto što i pristati da smo glupi kao nacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?