Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Stigli snijeg i zimski uvjeti na cesti

snijeg
Foto: Pixsell
1/6
03.11.2009.
u 08:29

Veći dio današnjeg dana bit će oblačan i kišovit, a u Lici od podneva pada i drugi ovojesenski snijeg. Prema kraju dana oborine na granici kiše i snijega moguće su i u nižim kopnenim predjelima.

Jaka susnježica jutros je zahvatila okolicu Zagreba, a većina kolnika u zemlji mokra je i skliska. Iz Hrvatskog autokluba upozoravaju na oprezniju vožnju, a zbog pogoršanja vremena proglašeni su zimski uvjeti na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Oštrovica i Bosiljevo i na staroj cesti u Gorskom kotaru (Delnice, Vrbovsko, Čabar).

Veći dio današnjeg dana bit će oblačan i kišovit, a u Lici od podneva pada i drugi ovojesenski snijeg. Snijeg uz kišu padao je i u Zagrebu, gdje je nakratko izazvao prometne gužve.

Zbog snijega se usporeno vozi na A1, između čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela, te na A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Krapina.

Zabranjen je promet tegljačima i kamionima s prikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Oštrovica i Bosiljevo. Isti uvjeti vrijede na staroj cesti u Gorskom kotaru u Delnicama, Vrbovskom i Čabru.

Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale između Bakra i Senja, te na Krčkom mostu zabranjen je promet za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Zbog loših vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska i katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Split i Jelsa-Bol-Split.

Ključne riječi

Komentara 2

SM
simune mali
15:55 03.11.2009.

Dao Bog da odu obadvoje a pogotovo CECA, i da joj se izgubi svaki trag,pa nek zivi snjezna hrvatska.

PO
poduzetnik
15:02 03.11.2009.

Evo, izgleda da i sam Bog negoduje na dogovor izmedu Kosor-Pahor, pa je odlucio da zamete i Hrvatsku i Sloveniju kako se gore navedena gospoda ne bi moga odpeljati u Stockholm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije