Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o lokalnim izborima

Srb: HSP AS osnovao je HDZ zbog utjecaja na pravaštvo  

'04.12.2011., Zerjaviceva 10, Zagreb - Celnici HSP-a cekaju rezultate parlamentarnih izbora. Daniel Srb. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
16.12.2012.
u 14:20

Govoreći o padu kreditnog rejtinga, kaže da nam treba strategija gospodarskog razvoja temeljena na nacionalnim interesima čime bi se zaustavilo i ogromno raseljavanje Hrvata

- Koalicija HDZ-a i HSP-a dr Ante Starćević  potvrdila je da je tu stranku osnovao HDZ kako bi imao utjecaj na nas i pravaštvo pa s HDZ-om nema pregovora o koaliciji jer mi imamo svoju prepoznatljivu politiku i program - povjerio se novinarima u Kutjevu predsjednik HSP-a Daniel Srb gdje je sa članovima Županijskog vijeća Požeško-slavonske županije te čelnicima ogranaka razgovarao o pripremama za lokalne izbore.

On je nadalje govoreći o padu kreditnog rejtinga RH istaknuo da našoj državi treba strategija gospodarskog razvoja temeljena na nacionalnim interesima čime bi se zaustavilo i ogromno raseljavanje kroz koje se samo iz Slavonije i Baranje unazad desetak godina iselilo 100 tisuća stanovnika.

- Ova je vlada pokazala da se nije sposobna nositi sa sadašnjiom krizom, potrošila je godinu dana na nepotrebno ideološko restrukturiranje hrvatskog društva, a cijeli teret krize su prebacili na građane kojima se nemilosrdno uzima pa oni to ne mogu podnijeti - ističe Srb dodajući da du oni ranije kazali da rejting ovisi o našim aktivnostima, ponajprije o proračunu i sposobnosdti vlade da mijenja odnose.

Predsjednik HSP-a Požeško-slavonske županije Željko Jamrek rekao je da će na izbore ići samostalno u većini općina i gradova, a naglasak će staviti  na gradove Požegu, Kutjevo i Pleternicu, te općinu Jakšić, te je isključio mogućnost koaliranja sa SDSS-om.

Komentara 3

MA
marko53
20:00 16.12.2012.

Koliko ima pravaških stranaka??

KO
kokokomo
16:09 16.12.2012.

Jasno da je baš HSP najžaslužniji za razbijanje pravaštva. Nije li se upravo vaš Đapić godinama smucao oko HDZ-a, a on je još i danas vaša maskota. Osobno me se ne tiče, ja oduvijek glasam za HSLS i to danas ponosno kažem, jer da je narod u PROŠLOM MILENIJU pametno birao, ne bi nam sudbinu određivali razni Mesići,Sanaderi,Račani i Pusići i slični.

DE
demokršćanin
11:39 17.12.2012.

POZIV! Pravaši cijele HRVATSKE U J E D I N I T E SE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije