Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U TOPUSKOM

Sjekirom napao sina i suprugu, dobio mjesec dana istražnog zatvora

sjekira
Duško Jaramaz/Pixsell
07.07.2014.
u 13:01

Napadnuti su u jednom trenutku 44-godišnjaku uspjeli istrgnuti sjekiru iz ruku, kojom su prilikom svi troje lakše ozlijeđeni

Policija je, zbog ubojstva u pokušaju, kazneno prijavila 44-godišnjeg mještanina Crnog Potoka, općina Topusko, koji je, nakon verbalnog, a potom i fizičkog napada na svoga 18-godišnjeg sina i 45-godišnju suprugu, uzeo manju sjekiru te ih njome više puta pokušao udariti.  

Napadnuti su u jednom trenutku 44-godišnjaku uspjeli istrgnuti sjekiru iz ruku, kojom su prilikom svi troje lakše ozlijeđeni, a što im je konstatirano u Domu zdravlja u Topuskom.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 44-godišnjak je zbog rečenog kaznenog djela saslušan u Županijskom državnom odvjetništvu, nakon čega mu je sudac istrage odredio mjesec dana istražnog zatvora.

>> Sjekirom oštetio tri policijska automobila i napao policajca

Komentara 2

MX
Mister X
15:11 07.07.2014.

Sjekirom napao ili se branio od sina i supruge, i dobio mjesec dana istražnog zatvora.... Navodno Napadnuti nisu bježali i tražili pomoć nego su su u jednom trenutku 44-godišnjaku uspjeli istrgnuti sjekiru iz ruku da bi gapotom strpali u zatvor.or. Nije bio pijan nije lud što je bilo nitko ne ništa piše više ....................

ZV
zeljko.visnic
16:06 07.07.2014.

oni njega naljutili a on njih htio malo nasekirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije