Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA Tri godine i tri mjeseca zatvora za silovanje i blud

Silovao djevojčicu pa joj dao 500 kuna

22.01.2009.
u 18:54

OSIJEK – Na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i tri mjeseca osuđen je na Županijskom sudu u Osijeku 46-godišnji pedofil koji je silovao i bludničio nad dvjema 14-godišnjakinjama.

U gaćice gurnuo novac
Monstrum je djevojčice silovao i prisiljavao na seks još 2001. godine, a dvije godine kasnije osuđen je na istu kaznu zatvora, no Vrhovni sud tu je presudu poništio zbog neslaganja iskaza svjedoka te predmet dodijelio drugom sudskom vijeću. Naime, 46-godišnjak je 22. travnja 2001. godine prvu djevojčicu pipkao po grudima i bedrima, a potom joj je gurnuo 400 kuna u gaćice.

Drugu curicu je četiri mjeseca kasnije pokušao nagovoriti na seks za 500 kuna, a kad je ona to odbila i pokušala pobjeći, silovao ju je. Njoj je također ostavio 500 kuna te otišao. Pedofilu je djevojčice dovodilo njegovo 14-godišnje kumče koje je išlo s njima u isti razred, a događaji su se odvijali u obiteljskoj kući koju je monstrum dao na korištenje kumovima.

Istraumatizirane djevojčice u početku nisu ništa govorile nikome, ali su ucjenjivale silovatelja, koji im je za njihovu šutnju dao 1200 kuna. Nakon desetak dana tražile su još 1600 kuna, a budući da više nije imao novca, sve je ispričao svojoj supruzi, koja je potom otišla roditeljima djevojčica.

Monstrum je na slobodi
Nakon nekoliko dana pregovaranja, otac silovane djevojčice sve je prijavio policiji, a pedofil je tada završio u pritvoru, gdje je bio manje od mjesec dana. Kod silovane djevojčice ustanovljen je PTSP, tri puta je bila na psihijatrijskom liječenju, a jednom se pokušala i ubiti. Pravomoćnu presudu osječki monstrum dočekat će na slobodi.

Slučaj osječkog manijaka: Bio je mirno dijete odraslo u SOS selu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije